This is a demo store. No orders will be fulfilled.

Afslankkuur Serum Harnekkige Zones

95% ingrediënten van natuurlijke oorsprong.
Koop nu
Cosmetische liposculptuurbehandeling in de vorm van een geconcentreerd serum, ontworpen om in 3D in te werken op de meest hardnekkige vetophopingen, zoals die op de dijen, lovehandles, knieën en armen. Het bevat een hoge concentratie lipolytische actieve bestanddelen die helpen de meest hardnekkige plaatselijke vetophopingen te verminderen en te voorkomen dat deze weer terugkomen. Geconcentreerde serumtextuur.
Klinisch bewezen werkzaamheid
GEBRUIKSAANWIJZING
Breng het product gedurende ten minste 4 weken dagelijks aan op de plaatselijke adipositas. Plaatselijke adipositas is de aanwezigheid van weefsel dat bijzonder rijk is aan vetcellen in vergelijking met andere delen van het lichaam. Massage speelt een fundamentele rol, omdat daardoor de circulatie in het gebied met hardnekkig vet wordt gestimuleerd. Ongeacht het actiegebied (heupen, dijen, knieën, ...), gebruik een ritmische beweging waarbij druk/knijpen en ontspanning van de weefsels elkaar afwisselen, zodat een echte huidplooi ontstaat. De richting van de massage is altijd van onder naar boven.
VOOR WIE IS HET GESCHIKT
Voor wie op zoek is naar een intensieve en effectieve behandeling om specifieke gerichte lichaamsdelen zoals benen, heupen, knieën en armen af te slanken.
WAAROM JE HUID HET OP PRIJS STELT
Omdat het een formulering heeft op basis van natuurlijke ingrediënten.
Have a specific question?

Koop online

Koop uw Somatoline Cosmetic-product in een van de volgende online apotheken

Koop in de winkel

Zoek naar de dichtstbijzijnde Somatoline Cosmetic-dealer

Vind winkel