This is a demo store. No orders will be fulfilled.

Active Pre-sport Intensieve Remodellerende Gel

De ideale bondgenoot voor een actieve levensstijl
Koop nu
Gerichte vetverminderende behandeling aan te brengen vóór de fysieke activiteit om het silhouet opnieuw vorm te geven en de microcirculatie van de huid te reactiveren. Bewezen doeltreffendheid met het CELDIFFUSIESYSTEEM voor een verdubbelde afgifte van actieve bestanddelen na 30 minuten en tijdens de fysieke activiteit (in vergelijking met een rustsituatie). Snel absorberende verfrissende geltextuur. De zweetbestendige formule maakt het ideaal voor gebruik tijdens een fysieke activiteit.
Klinisch bewezen werkzaamheid

In-vitropermeatietest van de afgifte van cafeïne met behulp van het CELDIFFUSIESYSTEEM.
De afgifte van lipolytische actieve bestanddelen verdubbelde na 30 minuten en tijdens de fysieke activiteit (in vergelijking met een rustsituatie).
Zweetbestendige formule, met verkoelend effect (in-vivo-evaluatie van de zweetbestendigheid).

GEBRUIKSAANWIJZING
Breng vóór de fysieke activiteit rechtstreeks aan op de te behandelen zones (buitenkant van de dijen, billen, dijen, knieën, buik en heupen) met de precisie-applicator en masseer over de hele zone in tot het volledig is opgenomen.
VOOR WIE IS HET GESCHIKT
Ideaal voor wie een remodellerende en vetverbrandende behandeling wil die vóór de fysieke activiteit op specifieke zones van het lichaam kan worden aangebracht, en die gemakkelijk en aangenaam in het gebruik is. Geschikt voor alle huidtypes.
WAAROM JE HUID HET OP PRIJS STELT
Omdat het de huid gladstrijkt en remodelleert, met een maximaal effect van de actieve bestanddelen in de formule tijdens de fysieke activiteit.
Have a specific question?

Koop online

Koop uw Somatoline Cosmetic-product in een van de volgende online apotheken

Koop in de winkel

Zoek naar de dichtstbijzijnde Somatoline Cosmetic-dealer

Vind winkel