Thermoactive Crème Cellulite

Intensieve behandeling tegen cellulite. cellulite is een aandoening van het huidweefsel dat zich uit met vetbultjes, een sinaasappelhuid en vochtretentie. Een complete routine is van fundamenteel belang om het probleem efficiënt te bestrijden.
Εκτίμηση:
Somatoline Cosmetic Thermoactieve Crème cellulite is een behandeling die specifiek geformuleerd is om alle sporen van cellulite te bestrijden. De thermoactieve formulering in crème met warm effect is verrijkt met specifieke actieve bestanddelen zoals cafeïne 5%, gemberextract en aescine om de microbloedsomloop te heractiveren en een complete werking tegen cellulite uit te voeren. Vlotte absorptie.
Κλινικά αποδεδειγμένη αποτελεσματικότητα
Klinische tests

De efficiëntie van dit product is aangetoond via een klinisch instrumentele test vs placebo uitgevoerd op 37 vrouwen met cellulite.

KLINISCH BEWEZEN EFFICIËNTIE

Na 15 dagen behandeling:

  • Vermindert het verschijnen van de bulten van de cellulite met 21% (beoordeling verbetering uitzicht cellulite)
  • Maakt de huid 23% gladder (beoordeling verbetering uitzicht van de huid)
De resultaten nemen toe na 4 weken behandeling en sommigen kunnen zelfs verdubbelen.
ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ
Gebruikszones: Breng de crème aan op de dijen en masseer door de huid voorzichtig naar boven te duwen tot de crème volledig opgenomen is. Breng dagelijks aan gedurende minstens 15 dagen. Voor nog betere resultaten, kan de behandeling maximum nog 4 weken verdergezet worden.
ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ ΕΝΔΕΙΚΝΥΤΑΙ
IDEAAL VOOR De huid met cellulite in de zone van de benen, dijen en billen, de sinaasappelhuid of huid met vochtretentie. Geschikt voor alle huidtypes, ook met broze haarvaatjes.
ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΤΟ ΑΓΑΠΗΣΕΙ Η ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑ ΣΟΥ
Omdat het de cellulite vermindert en een intensieve werking heeft op de sinaasappelhuid, met een aangenaam warm effect op de huid.
Find a reseller
Η βαθμολογία σας
Εκτίμηση

τι λένε για εμάς

Έχετε ήδη δοκιμάσει τα προϊόντα Somatoline Cosmetic; Γράψτε την πρώτη σας κριτική και μοιραστείτε τη μαζί μας!

αγοράζω απο το Ιντερνετ

Αγοράστε το προϊόν σας Somatoline Cosmetic σε ένα από τα παρακάτω διαδικτυακά φαρμακεία

Αγορά στο κατάστημα

Αναζητήστε το πλησιέστερο κατάστημα λιανικής Somatoline Cosmetic

Βρείτε κατάστημα