Scrub Brown Sugar

Exfoliërende scrub die de huid nieuw leven inblaast en hydrateert. Intense peeling, balsamicoparfum.
Εκτίμηση:
Exfoliërende scrub op basis van rietsuiker voor een peeling van de opperhuid, bedoeld om de dode huidcellen en onzuiverheden te verwijderen. De formulering met gekruid parfum revitaliseert en verheldert de huid, en helpt de oppervlakkige microbloedsomloop te stimuleren. Dankzij de aanwezigheid van verzachtende plantaardige oliën, garandeert Scrub Brown Sugar ook een bijzondere voeding van de huidweefsels. 100% ingrediënten van natuurlijke oorsprong. Ook getest op de gevoelige huid. ZONDER SILICONEN, PARABENEN, PARAFFINE, VASELINE, MINERALE OLIEN, LANOLINE EN DERIVATEN, ALCOHOL, BHT, SYNTHETISCH PARFUM, INGREDIENTEN VAN DIERLIJKE OORSPRONG, GGO.
Κλινικά αποδεδειγμένη αποτελεσματικότητα
De efficiëntie van dit product is aangetoond met een klinisch instrumentele test uitgevoerd op 30 vrouwen met een droge, gevoelige huid. Resultaten reeds na de eerste aanbrenging zichtbaar. KLINISCH BEWEZEN EFFICIËNTIE - Vermindert het microreliëf van de huid met 14%, zodat het gladder en zachter wordt. - 60% meer hydratatie.
2x εβδομάδα 2x εβδομάδα
Αλατούχος διφασική σύνθεση Αλατούχος διφασική σύνθεση
ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ
Breng aan op de natte huid en masseer met cirkelvormige bewegingen. Spoel met water zonder zeep. Gebruik de scrub als laatste behandeling vooraleer uit de douche te komen. Breng vervolgens uw lichaamsverzorging Somatoline SkinExpert aan. We raden een regelmatig gebruik van 1 of 2 keer per week aan. Ook aangewezen voor de gevoelige huid.
Find a reseller
Η βαθμολογία σας
Εκτίμηση

τι λένε για εμάς

Έχετε ήδη δοκιμάσει τα προϊόντα Somatoline Cosmetic; Γράψτε την πρώτη σας κριτική και μοιραστείτε τη μαζί μας!

αγοράζω απο το Ιντερνετ

Αγοράστε το προϊόν σας Somatoline Cosmetic σε ένα από τα παρακάτω διαδικτυακά φαρμακεία

Αγορά στο κατάστημα

Αναζητήστε το πλησιέστερο κατάστημα λιανικής Somatoline Cosmetic

Βρείτε κατάστημα