Preventie Striemen Versoepelende Crème

Specifieke behandeling om striemen te voorkomen en de huid te versoepelen.
Εκτίμηση:
Een behandeling met versoepelende werking met 86% ingrediënten van natuurlijke oorsprong, specifiek geformuleerd om het verschijnen van de striemen veroorzaakt door de puberteit, gewichtsschommelingen en zwangerschappen te voorkomen. De formulering is verrijkt met Vitamine E, Jojobaolie, Extract van Sophora Japonica en Spiruline: • antioxiderende en beschermende werking op het elastine en de huidweefsels • herstellende werking, door het syntheseproces van de elastinevezels te stimuleren • verbetering van de elasticiteit en compactheid van de huid, • voeding van de huid. De textuur in zachte crème zorgt voor een fluweelzachte en gehydrateerde huid. Ideaal ook tijdens de zwangerschap
Κλινικά αποδεδειγμένη αποτελεσματικότητα
Klinische test Klinisch instrumentele test uitgevoerd onder dermatologisch toezicht op 2 groepen vrijwilligers: 15 vrouwen in de laatste maanden van hun zwangerschap en 15 vrijwilligers met recent gevormde striemen. KLINISCH BEWEZEN EFFICIËNTIE OOK TIJDENS DE ZWANGERSCHAP Na 8 weken behandeling, maakt het product: • de huid soepeler: + 44% bij zwangere vrouwen, + 35% bij personen die een dieet volgen of sporten. • het uitzicht van de striemen beter: + 43% bij zwangere vrouwen, + 34% bij personen die een dieet volgen of sporten.
Δοκιμασμένο στην εγκυμοσύνη Δοκιμασμένο στην εγκυμοσύνη
Κατά των ραγάδων Κατά των ραγάδων
Κρέμα Κρέμα
ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ
Breng dagelijks of gedurende minstens 8 weken rechtstreeks op de te behandelen zones aan met de speciale applicator en masseer zacht langs de striemen tot volledige absorptie. Vermijd tijdens de borstvoeding de zone van de tepels en breng aan ver van de voedingen. OOK TIJDENS DE ZWANGERSCHAP DERMATOLOGISCH GETEST
ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ ΕΝΔΕΙΚΝΥΤΑΙ
IDEAAL VOOR De huid met gelokaliseerde recente striemen, of als veelzijdige preventieve behandeling: - Zwangerschap - Borstvoeding - Belangrijke gewichtsschommelingen - Groei - Grote lichamelijke inspanning - Huidveroudering Getest tijdens de zwangerschap.
ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΤΟ ΑΓΑΠΗΣΕΙ Η ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑ ΣΟΥ
Omdat het een formulering heeft op basis van natuurlijke ingrediënten, beschermt de huid en heeft een efficiëntie tijdens de zwangerschap die klinisch aangetoond is.
Find a reseller
Η βαθμολογία σας
Εκτίμηση

τι λένε για εμάς

Έχετε ήδη δοκιμάσει τα προϊόντα Somatoline Cosmetic; Γράψτε την πρώτη σας κριτική και μοιραστείτε τη μαζί μας!

αγοράζω απο το Ιντερνετ

Αγοράστε το προϊόν σας Somatoline Cosmetic σε ένα από τα παρακάτω διαδικτυακά φαρμακεία

Αγορά στο κατάστημα

Αναζητήστε το πλησιέστερο κατάστημα λιανικής Somatoline Cosmetic

Βρείτε κατάστημα