MAN Buik Intensief

Afslankende behandeling voor de man, makkelijk te gebruiken, gericht op de zone van de buik, geeft resultaten reeds na 10 nachten.
Εκτίμηση:
Crème met lichte textuur die in enkele minuten aangebracht, ingemasseerd en snel opgenomen wordt, zonder een vettige huid achter te laten. De formulering bevat Zeealgen, Cafeïne, Carnitine, Extract van Gember en Guarana, Activator van de Thermogenesis en andere specifieke cosmetische actieve stoffen. • Bevordert de vermindering van de vetophopingen door de lipolytische processen te bevorderen • Activeert de vasomotorische gymnastiek door de afslankende werking te bevorderen • Stimuleert het metabolisme en spoort aan tot het verbruik van het overtollige vet Effect warm-koud. Klinisch BEWEZEN efficiëntie.
Κλινικά αποδεδειγμένη αποτελεσματικότητα
Dubbel blind instrumentele klinische test vs placebo in een onafhankelijke instelling uitgevoerd op 64 vrijwilligers (31 voor het product en 33 voor de placebo) met gelokaliseerde oppervlakkige vetophopingen van lichte-matige graad, ter hoogte van de taille en buik. Dankzij een constant en correct gebruik en massage tijdens het aanbrengen: - inwerking op de gelokaliseerde vetophopingen - vermindering van de omtrek van de buikzone*; algemene gemiddelde waarden: 2,1 cm na 1 maand behandeling *Cosmetische werking tijdens het gebruik dat geen gewichtsverlies inhoudt
Κοιλιά και μέση Κοιλιά και μέση
Κρέμα Κρέμα
Αίσθηση ζέστης Αίσθηση ζέστης
ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ
Breng elke avond aan op de te behandelen zones, vb. de buik en heuprolletjes, gedurende minstens 10 nachten voor het slapengaan en zet de behandeling verder voor nog betere resultaten. We raden meer cycli van de behandeling aan in de loop van het jaar. Eens aangebracht, masseer met cirkelvormige bewegingen tot het product volledig geabsorbeerd is.
ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ ΕΝΔΕΙΚΝΥΤΑΙ
IDEAAL VOOR Wie een specifieke intensieve afslankende behandeling zoekt voor de buikzone, makkelijk te gebruiken. Geschikt voor alle huidtypes.
ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΤΟ ΑΓΑΠΗΣΕΙ Η ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑ ΣΟΥ
Omdat het onmiddellijk opgenomen wordt en het metabolisme stimuleert, door het overtollige vet in de zone te elimineren
Find a reseller
Η βαθμολογία σας
Εκτίμηση

τι λένε για εμάς

Έχετε ήδη δοκιμάσει τα προϊόντα Somatoline Cosmetic; Γράψτε την πρώτη σας κριτική και μοιραστείτε τη μαζί μας!

αγοράζω απο το Ιντερνετ

Αγοράστε το προϊόν σας Somatoline Cosmetic σε ένα από τα παρακάτω διαδικτυακά φαρμακεία

Αγορά στο κατάστημα

Αναζητήστε το πλησιέστερο κατάστημα λιανικής Somatoline Cosmetic

Βρείτε κατάστημα