Correctie Striemen Schokserum SOS

Specifieke behandeling om recente en meer uitgesproken striemen te wijten aan de puberteit, gewichtsschommelingen en zwangerschappen zichtbaar te verminderen.
Εκτίμηση:
Een schokbehandeling met 95% ingrediënten van natuurlijke oorsprong, specifiek geformuleerd om de recente striemen te verminderen, ook de meer uitgesproken striemen veroorzaakt door de puberteit, gewichtsschommelingen en zwangerschappen. De geconcentreerde formulering met Centella Asiatica, avocado- en amandelolie en extract van Astragalus heeft: • Een herstructurerende en reparerende schokwerking door het stimuleren van de synthese van de collageen- en elastinevezels • Een herstellende werking door het stimuleren van het syntheseproces van de elastinevezels om de recente striemen te verdoezelen, ook de meest uitgesproken • Tonifiërende werking, door de getekende huid weer compact te maken. De gel-textuur wordt snel opgenomen en zorgt voor een fluweelzachte huid. Ideaal ook tijdens de zwangerschap
Κλινικά αποδεδειγμένη αποτελεσματικότητα
klinisch instrumentele test uitgevoerd onder dermatologisch toezicht op 20 vrijwilligers. Na 8 weken: • De striemen zijn verminderd (-40%) • De rode striemen zijn lichter geworden (-30%) KLINISCH BEWEZEN EFFICIËNTIE OOK TIJDENS DE ZWANGERSCHAP
Δοκιμασμένο στην εγκυμοσύνη Δοκιμασμένο στην εγκυμοσύνη
Κατά των ραγάδων Κατά των ραγάδων
Τζελ Τζελ
ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ
Breng dagelijks of gedurende minstens 8 weken rechtstreeks op de te behandelen zones aan met de speciale applicator en masseer zacht langs de striemen tot volledige absorptie. Vermijd tijdens de borstvoeding de zone van de tepels en breng aan ver van de voedingen.
ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ ΕΝΔΕΙΚΝΥΤΑΙ
IDEAAL VOOR Wie een schokbehandeling zoekt voor de huid met uitgesproken striemen te wijten aan: - Zwangerschap - Borstvoeding - Belangrijke gewichtsschommelingen - Groei - Grote lichamelijke inspanning - Huidveroudering Getest tijdens de zwangerschap.
ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΤΟ ΑΓΑΠΗΣΕΙ Η ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑ ΣΟΥ
Omdat het een formulering heeft op basis van natuurlijke ingrediënten, striemen corrigeert en een efficiëntie heeft tijdens de zwangerschap die klinisch aangetoond is.
Find a reseller
Η βαθμολογία σας
Εκτίμηση

τι λένε για εμάς

Έχετε ήδη δοκιμάσει τα προϊόντα Somatoline Cosmetic; Γράψτε την πρώτη σας κριτική και μοιραστείτε τη μαζί μας!

αγοράζω απο το Ιντερνετ

Αγοράστε το προϊόν σας Somatoline Cosmetic σε ένα από τα παρακάτω διαδικτυακά φαρμακεία

Αγορά στο κατάστημα

Αναζητήστε το πλησιέστερο κατάστημα λιανικής Somatoline Cosmetic

Βρείτε κατάστημα