Afslankende Crème 7 Nachten warm effect - 400 ml

Doeltreffende osmotische zilte formulering voor een ultra-intensieve afslankende behandeling met resultaten reeds na 7 nachten. Voedende crème-textuur.
Εκτίμηση:
Ultra-intensieve behandeling die berust op de thermotherapie, voor een doeltreffende afslankende en drainerende werking reeds na 7 nachten, terwijl je slaapt. De osmotische zilte formulering bevat Volkoren Zout, rijk aan oligo-elementen, Witte Klei, Extract van Rode Alg en Shea boter, voor: • Een lipolytische activiteit, om de accumulatie van vetophopingen te verminderen • Het bevorderen van de afvoer van het overtollige vocht in de huid • Het bestrijden van de vorming van nieuwe vetophopingen • Het gladmaken en voeden van de huid, zodat die nog zachter wordt Smeuïge textuur.
Κλινικά αποδεδειγμένη αποτελεσματικότητα
Klinische tests De efficiëntie van dit product is aangetoond met een klinisch instrumentele test vs placebo uitgevoerd op 112 vrouwen met oppervlakkige vetophopingen van lichte-matige graad, gelokaliseerd op de heupen, dijen en taille. KLINISCH BEWEZEN EFFICIËNTIE - Heupomtrek verminderd met 1,6 cm in 7 nachten* (totale gemiddelde waarde op 55 vrouwen). - Door de behandeling verder te zetten, neemt de afslankende efficiëntie toe, tot een verdubbeling na een maand. Totale gemiddelde waarde: 3,4 cm (gemeten op de heupen). * Cosmetische werking tijdens het gebruik die geen gewichtsverlies inhoudt.
Νύχτα Νύχτα
Κρέμα Κρέμα
Αίσθηση ζέστης Αίσθηση ζέστης
ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ
Breng elke avond, gedurende minstens 7 nachten, voor het slapengaan, op de te behandelen zones aan (dijen, billen, heupen, buik). Voor nog betere resultaten, de behandeling gedurende 4 weken verderzetten. Gebruik het product op de zones die u wilt afslanken. 1. Breng de Crème 7 Nachten aan door zacht in te masseren van de knieën tot aan de heupen. 2. Concentreer u op de binnenzijde van de dijen door een huidplooi vast te nemen tussen de vingers en zo omhoog te gaan. 3. Hermodelleer de heupen met een massage naar boven toe. We raden meer cycli van de behandeling aan in de loop van het jaar, ook in combinatie of afgewisseld met andere lichaamsverzorgingen.
ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ ΕΝΔΕΙΚΝΥΤΑΙ
IDEAAL VOOR De huid met vetophopingen gelokaliseerd in de zone van de benen, dijen en billen, voor een afslankende en drainerende schokwerking en resultaten reeds na 7 nachten.
ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΤΟ ΑΓΑΠΗΣΕΙ Η ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑ ΣΟΥ
Omdat het de gelokaliseerde vetophopingen vermindert, het vocht in de huid intens draineert en de huid gladder maakt met resultaten reeds na 7 nachten, met een aangenaam warm gevoel op de huid.
Find a reseller
Η βαθμολογία σας
Εκτίμηση

τι λένε για εμάς

Έχετε ήδη δοκιμάσει τα προϊόντα Somatoline Cosmetic; Γράψτε την πρώτη σας κριτική και μοιραστείτε τη μαζί μας!

αγοράζω απο το Ιντερνετ

Αγοράστε το προϊόν σας Somatoline Cosmetic σε ένα από τα παρακάτω διαδικτυακά φαρμακεία

Αγορά στο κατάστημα

Αναζητήστε το πλησιέστερο κατάστημα λιανικής Somatoline Cosmetic

Βρείτε κατάστημα