Scrub Sea Salt

Bifasische osmotische zilte scrub met regenererende werking.
Évaluation:
Exfoliërende behandeling met 100% actieve ingrediënten met een regenererende werking. De osmotische bifasische zoute formulering op basis van volkoren zout met verschillende korrelgrootte en Jojobaolie, tarwekiemolie en Vitamina E: • Scrubt en verzacht de opperhuid, door dode huidcellen en onzuiverheden te elimineren • Helpt de oppervlakkige microbloedsomloop te stimuleren dankzij massage, zodat de daaropvolgende cosmetische behandelingen beter in de huid dringen. • Bevordert een hoge graad van hydratatie van de huidweefsels • De formulering met olie, verrijkt met een omhullende balsamicumnoot met regenererende werking, laat een aangename voedende film achter op de huid.
Efficacité cliniquement prouvée
De efficiëntie van dit product is aangetoond met een klinisch instrumentele test uitgevoerd op 26 vrouwen met een droge, ruwe en arme huid. Resultaten reeds na de eerste aanbrenging zichtbaar. KLINISCH BEWEZEN EFFICIËNTIE - Vermindert het microreliëf van de huid met 22%, zodat het gladder en zachter wordt. - 30% meer hydratatie.
Régénérante Régénérante
2x semaine 2x semaine
 Saline biphasée Saline biphasée
COMMENT L'UTILISER
Breng aan op de natte huid en masseer met cirkelvormige bewegingen. Spoel met water zonder zeep. Gebruik de scrub als laatste behandeling vooraleer uit de douche te komen. Breng vervolgens uw lichaamsverzorging Somatoline SkinExpert aan. We raden een regelmatig gebruik van 1 of 2 keer per week aan.
POUR QUI
IDEAAL VOOR Alle huidtypes, als exfoliërende en voedende lichaamsbehandeling.
POURQUOI VOTRE PEAU VA L'ADORER
Omdat de bifasische formulering een delicate peeling uitvoert en een aangenaam voedende film achterlaat op de huid.
Acheter
Votre note
Évaluation

Votre avis compte

Avez-vous déjà essayé les produits Somatoline Cosmetic? Écrivez votre premier avis et partagez-le avec nous!

Acheter maintenant

Acheter votre produit Somatoline Cosmetic dans une des pharmacies en ligne suivantes

Trouver un point de vente

Rechercher la pharmacie la plus proche

TROUVER UN POINT DE VENTE