Preventie Striemen Versoepelende Crème

Specifieke behandeling om striemen te voorkomen en de huid te versoepelen.
Évaluation:
Een behandeling met versoepelende werking met 86% ingrediënten van natuurlijke oorsprong, specifiek geformuleerd om het verschijnen van de striemen veroorzaakt door de puberteit, gewichtsschommelingen en zwangerschappen te voorkomen. De formulering is verrijkt met Vitamine E, Jojobaolie, Extract van Sophora Japonica en Spiruline: • antioxiderende en beschermende werking op het elastine en de huidweefsels • herstellende werking, door het syntheseproces van de elastinevezels te stimuleren • verbetering van de elasticiteit en compactheid van de huid, • voeding van de huid. De textuur in zachte crème zorgt voor een fluweelzachte en gehydrateerde huid. Ideaal ook tijdens de zwangerschap
Efficacité cliniquement prouvée
Klinische test Klinisch instrumentele test uitgevoerd onder dermatologisch toezicht op 2 groepen vrijwilligers: 15 vrouwen in de laatste maanden van hun zwangerschap en 15 vrijwilligers met recent gevormde striemen. KLINISCH BEWEZEN EFFICIËNTIE OOK TIJDENS DE ZWANGERSCHAP Na 8 weken behandeling, maakt het product: • de huid soepeler: + 44% bij zwangere vrouwen, + 35% bij personen die een dieet volgen of sporten. • het uitzicht van de striemen beter: + 43% bij zwangere vrouwen, + 34% bij personen die een dieet volgen of sporten.
Testé pendant la grossesse	Testé pendant la grossesse
Anti-vergetures Anti-vergetures
Crème Crème
COMMENT L'UTILISER
Breng dagelijks of gedurende minstens 8 weken rechtstreeks op de te behandelen zones aan met de speciale applicator en masseer zacht langs de striemen tot volledige absorptie. Vermijd tijdens de borstvoeding de zone van de tepels en breng aan ver van de voedingen. OOK TIJDENS DE ZWANGERSCHAP DERMATOLOGISCH GETEST
POUR QUI
IDEAAL VOOR De huid met gelokaliseerde recente striemen, of als veelzijdige preventieve behandeling: - Zwangerschap - Borstvoeding - Belangrijke gewichtsschommelingen - Groei - Grote lichamelijke inspanning - Huidveroudering Getest tijdens de zwangerschap.
POURQUOI VOTRE PEAU VA L'ADORER
Omdat het een formulering heeft op basis van natuurlijke ingrediënten, beschermt de huid en heeft een efficiëntie tijdens de zwangerschap die klinisch aangetoond is.
Acheter
Votre note
Évaluation

Votre avis compte

Avez-vous déjà essayé les produits Somatoline Cosmetic? Écrivez votre premier avis et partagez-le avec nous!

Acheter maintenant

Acheter votre produit Somatoline Cosmetic dans une des pharmacies en ligne suivantes

Trouver un point de vente

Rechercher la pharmacie la plus proche

TROUVER UN POINT DE VENTE