MAN Buikspieren Top Definition

Specifieke verstevigende behandeling om vetophopingen in de buikzone te verminderen. Ideaal tijdens het sporten.
Évaluation:
Gel met koud effect, tonifiërend, wordt snel opgenomen. De formulering bevat Extract van Groene Koffie en Guarana, Cafeïne, Carnitine, Creatine, Menthol en andere specifieke cosmetische stoffen die: • De huidweefsels verstevigen; • De vermindering van de opslag van oppervlakkige vetten bevorderen door de spierweefsels te stimuleren. Indien gebruikt tijdens het sporten, optimaliseert het de afslankende werking en herdefinitie van de buikspieren. Formule: • Frisse en lichte gel-textuur • Effect warm-koud • Met polymeer bestand tegen water en zweet • Ideaal tijdens het sporten en lichamelijke inspanningen • Dermatologisch getest • Klinisch BEWEZEN efficiëntie
Efficacité cliniquement prouvée
Het single blind onderzoek uitgevoerd op 25 mannen tussen 25 en 55 jaar met vetophopingen van lichte-matige graad gelokaliseerd in de zone van de buik en heupen, toont aan dat het correct en constant gebruik van het product: - inwerkt op het gelokaliseerd vet voor een afslankende efficiëntie in 2 weken* (afslankende werking aangetoond met morfometrische metingen, statistisch betekenisvol); - bevestigde afslankende werking van het panniculus adiposus (gemeten met echografie en plooimeting); - verbeterde tonus en elasticiteit van de huid, zonder slappe huid in de afgeslankte zones (bevestigd door de beoordelingen van de biomechanische eigenschappen van de huid)
Abdominaux Abdominaux
Gel Gel
Effet frais Effet frais
COMMENT L'UTILISER
Breng gedurende minstens twee weken dagelijks aan op de te behandelen zone en masseer met cirkelvormige bewegingen tot het product volledig geabsorbeerd is. Het gebruik tijdens het sporten optimaliseert de hermodellerende werking en de herdefinitie van de buikspieren.
POUR QUI
IDEAAL VOOR Wie een specifieke intensieve afslankende behandeling zoekt voor de buikzone, makkelijk te gebruiken. Geschikt voor alle huidtypes.
POURQUOI VOTRE PEAU VA L'ADORER
Omdat het onmiddellijk opgenomen wordt en de weerstand tegen vocht en zweet het ook ideaal maken tijdens het sporten.
Acheter
Votre note
Évaluation

Votre avis compte

Avez-vous déjà essayé les produits Somatoline Cosmetic? Écrivez votre premier avis et partagez-le avec nous!

Acheter maintenant

Acheter votre produit Somatoline Cosmetic dans une des pharmacies en ligne suivantes

Trouver un point de vente

Rechercher la pharmacie la plus proche

TROUVER UN POINT DE VENTE