Drainerende windels Reducerende schokwerking

De drainerende efficiëntie van Somatoline Cosmetic put inspiratie uit de bandage van de schoonheidsinstituten, met een maximale zoutconcentratie
Évaluation:
Een innovatieve professionele behandeling met schokwerking die het osmotisch proces benut om intens te draineren en een reducerende werking te bevorderen al van bij de eerste aanbrenging. We hebben deze efficiëntie te danken aan een kostbare zoutmix met intensieve osmotische werking: Volkorenzout, rijk aan essentiële oligo-elementen en Magnesiumsulfaat, aangebracht in de vorm van kompressen om het vocht in de weefsels af te drijven en zo de eliminatie van de toxines te bevorderen en de heractivering van de microbloedsomloop van de huid te stimuleren. Bevat verder Plantaardige Aescine, Cafeïne en andere cosmetische actieve stoffen die: • De drainage bevorderen en de omtrek van de behandelde zones verminderen • De microbloedsomloop van de huid verbeteren • De weefsels verzwaard door vochtretentie verlichten • De heractivering van de fysiologische lipolytische processen stimuleren. Verrijkt met Berkolie, met verstevigende werking, die zorgt voor een zijdezachte en gladde huid.
Efficacité cliniquement prouvée
KLINISCH BEWEZEN EFFICIËNTIE Klinisch instrumentele test uitgevoerd op 30 vrouwen met vochtretentie gelokaliseerd op de dijen, benen en enkels en gezwollen benen, na een behandeling van 50 minuten: • Verminderde omtrek van de dijen (-1,3cm), knieën (-1,4cm) en enkels (-1,2cm) • Uitzicht van de sinaasappelhuid verbeterd met 43% • Drainage van het vocht in de zone van de enkels en knieën bevorderd • De huid ziet er gehydrateerd en stevig uit (Klinische en dermatologische beoordeling) Instrumentele beoordeling bewezen bij 100% van de geteste personen
Jambes	Jambes
1x semaine 1x semaine
Compression graduelle Compression graduelle
COMMENT L'UTILISER
1) Rol de doordrenkte windels rond het been vertrekkend van de enkel en overlap de delen ongeveer 1 cm. Span niet te strak aan. Eens aan de knie gekomen, het been strekken en het verband verder wikkelen tot aan de liesstreek. 2) Bevestig het uiteinde van het verband onder de laatste omwikkeling. 3) Trek de broek aan en zet hem vast met een knoop. 4) Ontspan en laat minstens 50 minuten inwerken. 5) Verwijder de windels en masseer het eventueel residu met bewegingen van onder naar boven toe om het effect van de behandeling te versterken. DE WINDELS ZIJN WASBAAR EN HERBRUIKBAAR MET HUN REFILL. BEWAAR DE VERPAKKING ZOALS AANGEGEVEN. VOORBEREIDING OP HET VOLGENDE GEBRUIK Spoel de hersluitbare verpakking grondig en waak erover dat die goed droog is. Was de windels met de hand met lauw water en een neutrale zeep. Laat de windels volledig drogen, rol ze op en doe ze weer in hun verpakking voor het volgende gebruik. Gebruik de Refill Drainerende windels voor de volgende behandelingen.
POUR QUI
IDEAAL VOOR De huid met vetophopingen gelokaliseerd in de zone van de benen, dijen en billen, voor een drainerende schokwerking.
POURQUOI VOTRE PEAU VA L'ADORER
Omdat de resultaten al bij de eerste aanbrenging zichtbaar zijn en zorgen voor een zachte en aangename geparfumeerde huid. Dankzij de praktische stof passen de windels zich makkelijk aan de te behandelen zones aan, om een aangenaam samendrukkend gevoel uit te oefenen dat bijdraagt tot de microbloedsomloop van de huid en een efficiëntere drainerende werking. De broek aangetrokken bovenop het verband zorgt voor een “saunaeffect” dat het cosmetisch effect verbetert voor gehermodelleerde en lichtere benen.
Acheter
Votre note
Évaluation

Votre avis compte

Avez-vous déjà essayé les produits Somatoline Cosmetic? Écrivez votre premier avis et partagez-le avec nous!

Acheter maintenant

Acheter votre produit Somatoline Cosmetic dans une des pharmacies en ligne suivantes

Trouver un point de vente

Rechercher la pharmacie la plus proche

TROUVER UN POINT DE VENTE