Correctie Striemen Schokserum SOS

Specifieke behandeling om recente en meer uitgesproken striemen te wijten aan de puberteit, gewichtsschommelingen en zwangerschappen zichtbaar te verminderen.
Évaluation:
Een schokbehandeling met 95% ingrediënten van natuurlijke oorsprong, specifiek geformuleerd om de recente striemen te verminderen, ook de meer uitgesproken striemen veroorzaakt door de puberteit, gewichtsschommelingen en zwangerschappen. De geconcentreerde formulering met Centella Asiatica, avocado- en amandelolie en extract van Astragalus heeft: • Een herstructurerende en reparerende schokwerking door het stimuleren van de synthese van de collageen- en elastinevezels • Een herstellende werking door het stimuleren van het syntheseproces van de elastinevezels om de recente striemen te verdoezelen, ook de meest uitgesproken • Tonifiërende werking, door de getekende huid weer compact te maken. De gel-textuur wordt snel opgenomen en zorgt voor een fluweelzachte huid. Ideaal ook tijdens de zwangerschap
Efficacité cliniquement prouvée
klinisch instrumentele test uitgevoerd onder dermatologisch toezicht op 20 vrijwilligers. Na 8 weken: • De striemen zijn verminderd (-40%) • De rode striemen zijn lichter geworden (-30%) KLINISCH BEWEZEN EFFICIËNTIE OOK TIJDENS DE ZWANGERSCHAP
Testé pendant la grossesse	Testé pendant la grossesse
Anti-vergetures Anti-vergetures
Gel Gel
COMMENT L'UTILISER
Breng dagelijks of gedurende minstens 8 weken rechtstreeks op de te behandelen zones aan met de speciale applicator en masseer zacht langs de striemen tot volledige absorptie. Vermijd tijdens de borstvoeding de zone van de tepels en breng aan ver van de voedingen.
POUR QUI
IDEAAL VOOR Wie een schokbehandeling zoekt voor de huid met uitgesproken striemen te wijten aan: - Zwangerschap - Borstvoeding - Belangrijke gewichtsschommelingen - Groei - Grote lichamelijke inspanning - Huidveroudering Getest tijdens de zwangerschap.
POURQUOI VOTRE PEAU VA L'ADORER
Omdat het een formulering heeft op basis van natuurlijke ingrediënten, striemen corrigeert en een efficiëntie heeft tijdens de zwangerschap die klinisch aangetoond is.
Acheter
Votre note
Évaluation

Votre avis compte

Avez-vous déjà essayé les produits Somatoline Cosmetic? Écrivez votre premier avis et partagez-le avec nous!

Acheter maintenant

Acheter votre produit Somatoline Cosmetic dans une des pharmacies en ligne suivantes

Trouver un point de vente

Rechercher la pharmacie la plus proche

TROUVER UN POINT DE VENTE