Afslankende Crèmegel 7 Nachten Natural Gevoelige Huid - 400 ml

Doeltreffende osmotische zilte formulering voor een ultra-intensieve afslankende behandeling met resultaten reeds na 7 nachten. Ideaal voor de gevoelige huid.
Évaluation:
Ultra-intensieve behandeling met hoge tolereerbaarheid. 95% ingrediënten van natuurlijke oorsprong met doeltreffende afslankende en drainerende werking reeds na 7 nachten, terwijl je slaapt. De osmotische zilte formulering bevat Volkoren Zout, rijk aan oligo-elementen, Extract van Berk en Artemisia Marittima, voor: • Een lipolytische activiteit, om de accumulatie van vetophopingen te verminderen; • Het bevorderen van de afvoer van het overmatige vocht in de huid • Het bestrijden van de vorming van nieuwe vetophopingen • Het gladmaken en voeden van de huid, zodat die nog zachter wordt Lichte textuur in crèmegel.
Efficacité cliniquement prouvée
Klinische tests De efficiëntie van dit product is aangetoond met een klinisch instrumentele test vs placebo uitgevoerd op 102 vrouwen met oppervlakkige vetophopingen van lichte-matige graad, gelokaliseerd op de heupen, dijen en taille. Betekenisvolle resultaten reeds na 7 dagen behandeling en maximale resultaten na 4 weken. KLINISCH BEWEZEN EFFICIËNTIE - Werkt in op de gelokaliseerde vetophopingen en het overtollige vocht met de eerste afslankende resultaten aangetoond na 7 nachten; - Door de behandeling verder te zetten, neemt de afslankende efficiëntie toe, tot een verdubbeling na een maand.
Nuit Nuit
Peaux sensibles Peaux sensibles
Gel Gel
COMMENT L'UTILISER
Breng elke avond aan voor het slapengaan gedurende minstens 7 nachten op de te behandelen zones (dijen, billen, heupen, buik). Voor nog betere resultaten, de behandeling gedurende 4 weken verderzetten. Gebruik het product op de zones die u wilt afslanken. 1. Breng de Crème 7 Nachten Crème aan door zacht in te masseren van de knieën tot aan de heupen. 2. Concentreer u op de binnenzijde van de dijen door een huidplooi vast te nemen tussen de vingers en zo omhoog te gaan. 3. Hermodelleer de heupen met een massage naar boven toe We raden meer cycli van de behandeling aan in de loop van het jaar, ook in combinatie met of afgewisseld met andere lichaamsverzorgingen.
POUR QUI
IDEAAL VOOR De huid met vetophopingen gelokaliseerd in de zone van de benen, dijen en billen, voor een afslankende en drainerende schokwerking en resultaten na reeds 7 nachten. Bestudeerd voor de gevoelige huid.
POURQUOI VOTRE PEAU VA L'ADORER
Omdat het de gelokaliseerde vetophopingen vermindert, het vocht in de huid intens afvoert en de huid gladder maakt met resultaten na slechts 7 nachten.
Acheter
Votre note
Évaluation

Votre avis compte

Avez-vous déjà essayé les produits Somatoline Cosmetic? Écrivez votre premier avis et partagez-le avec nous!

Acheter maintenant

Acheter votre produit Somatoline Cosmetic dans une des pharmacies en ligne suivantes

Trouver un point de vente

Rechercher la pharmacie la plus proche

TROUVER UN POINT DE VENTE