Thermoactive Crème Cellulite

Intensieve behandeling tegen cellulite. cellulite is een aandoening van het huidweefsel dat zich uit met vetbultjes, een sinaasappelhuid en vochtretentie. Een complete routine is van fundamenteel belang om het probleem efficiënt te bestrijden.
Bewertung:
Somatoline Cosmetic Thermoactieve Crème cellulite is een behandeling die specifiek geformuleerd is om alle sporen van cellulite te bestrijden. De thermoactieve formulering in crème met warm effect is verrijkt met specifieke actieve bestanddelen zoals cafeïne 5%, gemberextract en aescine om de microbloedsomloop te heractiveren en een complete werking tegen cellulite uit te voeren. Vlotte absorptie.
Klinisch nachgewiesene Wirksamkeit
Klinische tests

De efficiëntie van dit product is aangetoond via een klinisch instrumentele test vs placebo uitgevoerd op 37 vrouwen met cellulite.

KLINISCH BEWEZEN EFFICIËNTIE

Na 15 dagen behandeling:

  • Vermindert het verschijnen van de bulten van de cellulite met 21% (beoordeling verbetering uitzicht cellulite)
  • Maakt de huid 23% gladder (beoordeling verbetering uitzicht van de huid)
De resultaten nemen toe na 4 weken behandeling en sommigen kunnen zelfs verdubbelen.
ANWENDUNGSHINWEISE​
Gebruikszones: Breng de crème aan op de dijen en masseer door de huid voorzichtig naar boven te duwen tot de crème volledig opgenomen is. Breng dagelijks aan gedurende minstens 15 dagen. Voor nog betere resultaten, kan de behandeling maximum nog 4 weken verdergezet worden.
FÜR WEN DAS PRODUKT GEEIGNET IST
IDEAAL VOOR De huid met cellulite in de zone van de benen, dijen en billen, de sinaasappelhuid of huid met vochtretentie. Geschikt voor alle huidtypes, ook met broze haarvaatjes.
WARUM DEINE HAUT ES LIEBEN WIRD
Omdat het de cellulite vermindert en een intensieve werking heeft op de sinaasappelhuid, met een aangenaam warm effect op de huid.
Jetzt kaufen
Deine Bewertung
Bewertung

Was sie über uns sagen

Haben Sie schon Produkte von Somatoline Cosmetic ausprobiert? Schreiben Sie Ihre erste Bewertung und teilen Sie sie mit uns!

Online einkaufen

Kaufen Sie Ihr Somatoline Cosmetic Produkt in einer der folgenden Online-Apotheken

Buy in store

Search for the nearest Somatoline Cosmetic retailer

Find shop