Scrub Sea Salt

Bifasische osmotische zilte scrub met regenererende werking.
Bewertung:
Exfoliërende behandeling met 100% actieve ingrediënten met een regenererende werking. De osmotische bifasische zoute formulering op basis van volkoren zout met verschillende korrelgrootte en Jojobaolie, tarwekiemolie en Vitamina E: • Scrubt en verzacht de opperhuid, door dode huidcellen en onzuiverheden te elimineren • Helpt de oppervlakkige microbloedsomloop te stimuleren dankzij massage, zodat de daaropvolgende cosmetische behandelingen beter in de huid dringen. • Bevordert een hoge graad van hydratatie van de huidweefsels • De formulering met olie, verrijkt met een omhullende balsamicumnoot met regenererende werking, laat een aangename voedende film achter op de huid.
Klinisch nachgewiesene Wirksamkeit
De efficiëntie van dit product is aangetoond met een klinisch instrumentele test uitgevoerd op 26 vrouwen met een droge, ruwe en arme huid. Resultaten reeds na de eerste aanbrenging zichtbaar. KLINISCH BEWEZEN EFFICIËNTIE - Vermindert het microreliëf van de huid met 22%, zodat het gladder en zachter wordt. - 30% meer hydratatie.
Regenerierend Regenerierend
2x Woche 2x Woche
Zweiphasige Kochsalzlösung Zweiphasige Kochsalzlösung
ANWENDUNGSHINWEISE​
Breng aan op de natte huid en masseer met cirkelvormige bewegingen. Spoel met water zonder zeep. Gebruik de scrub als laatste behandeling vooraleer uit de douche te komen. Breng vervolgens uw lichaamsverzorging Somatoline SkinExpert aan. We raden een regelmatig gebruik van 1 of 2 keer per week aan.
FÜR WEN DAS PRODUKT GEEIGNET IST
IDEAAL VOOR Alle huidtypes, als exfoliërende en voedende lichaamsbehandeling.
WARUM DEINE HAUT ES LIEBEN WIRD
Omdat de bifasische formulering een delicate peeling uitvoert en een aangenaam voedende film achterlaat op de huid.
Jetzt kaufen
Deine Bewertung
Bewertung

Was sie über uns sagen

Haben Sie schon Produkte von Somatoline Cosmetic ausprobiert? Schreiben Sie Ihre erste Bewertung und teilen Sie sie mit uns!

Online einkaufen

Kaufen Sie Ihr Somatoline Cosmetic Produkt in einer der folgenden Online-Apotheken

Buy in store

Search for the nearest Somatoline Cosmetic retailer

Find shop