Scrub Pink Salt

Bifasische osmotische zilte scrub met revitaliserende werking.
Bewertung:
Jetzt kaufen
Exfoliërende scrub met 100% actieve ingrediënten met revitaliserende werking, ideaal ook voor de gevoelige huid. De zilte osmotische en bifasische formulering op basis van volkorenzout met gedifferentieerde korrelgrootte en olie van Bosbessen, Soja en Zonnebloem: •Exfolieert de opperhuid en verwijdert dode huidcellen en onzuiverheden • Helpt de oppervlakkige microbloedsomloop te stimuleren dankzij de massage, door de indringing van de volgende cosmetische behandelingen te bevorderen. • Revitaliseert en verheldert de huid
Klinisch nachgewiesene Wirksamkeit
De efficiëntie van dit product is aangetoond met een klinisch instrumentele test uitgevoerd op 30 vrouwen met een doffe, matte huid. Resultaten reeds na de eerste aanbrenging zichtbaar. KLINISCH BEWEZEN EFFICIËNTIE - Vermindert het microreliëf van de huid met 16%, zodat het gladder en zachter wordt. - 49% meer hydratatie.
Belebend Belebend
2x Woche 2x Woche
Zweiphasige Kochsalzlösung Zweiphasige Kochsalzlösung
ANWENDUNGSHINWEISE​
Breng aan op de natte huid en masseer met cirkelvormige bewegingen. Spoel met water zonder zeep. Gebruik de scrub als laatste behandeling vooraleer uit de douche te komen. Breng vervolgens uw lichaamsverzorging Somatoline SkinExpert aan. We raden een regelmatig gebruik van 1 of 2 keer per week aan. Ook aangewezen voor de gevoelige huid.
FÜR WEN DAS PRODUKT GEEIGNET IST
IDEAAL VOOR Alle huidtypes, als exfoliërende en voedende lichaamsbehandeling. Ook geschikt voor de gevoelige huid.
WARUM DEINE HAUT ES LIEBEN WIRD
Omdat de bifasische formulering een delicate peeling uitvoert en een aangenaam voedende film achterlaat op de huid.
Deine Bewertung
Bewertung

Was sie über uns sagen

Haben Sie schon Produkte von Somatoline Cosmetic ausprobiert? Schreiben Sie Ihre erste Bewertung und teilen Sie sie mit uns!

Online einkaufen

Kaufen Sie Ihr Somatoline Cosmetic Produkt in einer der folgenden Online-Apotheken

Buy in store

Search for the nearest Somatoline Cosmetic retailer

Find shop