Scrub Brown Sugar

Exfoliërende scrub die de huid nieuw leven inblaast en hydrateert. Intense peeling, balsamicoparfum.
Bewertung:
Jetzt kaufen
Exfoliërende scrub op basis van rietsuiker voor een peeling van de opperhuid, bedoeld om de dode huidcellen en onzuiverheden te verwijderen. De formulering met gekruid parfum revitaliseert en verheldert de huid, en helpt de oppervlakkige microbloedsomloop te stimuleren. Dankzij de aanwezigheid van verzachtende plantaardige oliën, garandeert Scrub Brown Sugar ook een bijzondere voeding van de huidweefsels. 100% ingrediënten van natuurlijke oorsprong. Ook getest op de gevoelige huid. ZONDER SILICONEN, PARABENEN, PARAFFINE, VASELINE, MINERALE OLIEN, LANOLINE EN DERIVATEN, ALCOHOL, BHT, SYNTHETISCH PARFUM, INGREDIENTEN VAN DIERLIJKE OORSPRONG, GGO.
Klinisch nachgewiesene Wirksamkeit
De efficiëntie van dit product is aangetoond met een klinisch instrumentele test uitgevoerd op 30 vrouwen met een droge, gevoelige huid. Resultaten reeds na de eerste aanbrenging zichtbaar. KLINISCH BEWEZEN EFFICIËNTIE - Vermindert het microreliëf van de huid met 14%, zodat het gladder en zachter wordt. - 60% meer hydratatie.
2x Woche 2x Woche
Zweiphasige Kochsalzlösung Zweiphasige Kochsalzlösung
ANWENDUNGSHINWEISE​
Breng aan op de natte huid en masseer met cirkelvormige bewegingen. Spoel met water zonder zeep. Gebruik de scrub als laatste behandeling vooraleer uit de douche te komen. Breng vervolgens uw lichaamsverzorging Somatoline SkinExpert aan. We raden een regelmatig gebruik van 1 of 2 keer per week aan. Ook aangewezen voor de gevoelige huid.
Deine Bewertung
Bewertung

Was sie über uns sagen

Haben Sie schon Produkte von Somatoline Cosmetic ausprobiert? Schreiben Sie Ihre erste Bewertung und teilen Sie sie mit uns!

Online einkaufen

Kaufen Sie Ihr Somatoline Cosmetic Produkt in einer der folgenden Online-Apotheken

Buy in store

Search for the nearest Somatoline Cosmetic retailer

Find shop