MAN Buikspieren Top Definition

Specifieke verstevigende behandeling om vetophopingen in de buikzone te verminderen. Ideaal tijdens het sporten.
Bewertung:
Jetzt kaufen
Gel met koud effect, tonifiërend, wordt snel opgenomen. De formulering bevat Extract van Groene Koffie en Guarana, Cafeïne, Carnitine, Creatine, Menthol en andere specifieke cosmetische stoffen die: • De huidweefsels verstevigen; • De vermindering van de opslag van oppervlakkige vetten bevorderen door de spierweefsels te stimuleren. Indien gebruikt tijdens het sporten, optimaliseert het de afslankende werking en herdefinitie van de buikspieren. Formule: • Frisse en lichte gel-textuur • Effect warm-koud • Met polymeer bestand tegen water en zweet • Ideaal tijdens het sporten en lichamelijke inspanningen • Dermatologisch getest • Klinisch BEWEZEN efficiëntie
Klinisch nachgewiesene Wirksamkeit
Het single blind onderzoek uitgevoerd op 25 mannen tussen 25 en 55 jaar met vetophopingen van lichte-matige graad gelokaliseerd in de zone van de buik en heupen, toont aan dat het correct en constant gebruik van het product: - inwerkt op het gelokaliseerd vet voor een afslankende efficiëntie in 2 weken* (afslankende werking aangetoond met morfometrische metingen, statistisch betekenisvol); - bevestigde afslankende werking van het panniculus adiposus (gemeten met echografie en plooimeting); - verbeterde tonus en elasticiteit van de huid, zonder slappe huid in de afgeslankte zones (bevestigd door de beoordelingen van de biomechanische eigenschappen van de huid)
Abdominal-Bereich Abdominal-Bereich
Gel Gel
Kryo-Effekt Kryo-Effekt
ANWENDUNGSHINWEISE​
Breng gedurende minstens twee weken dagelijks aan op de te behandelen zone en masseer met cirkelvormige bewegingen tot het product volledig geabsorbeerd is. Het gebruik tijdens het sporten optimaliseert de hermodellerende werking en de herdefinitie van de buikspieren.
FÜR WEN DAS PRODUKT GEEIGNET IST
IDEAAL VOOR Wie een specifieke intensieve afslankende behandeling zoekt voor de buikzone, makkelijk te gebruiken. Geschikt voor alle huidtypes.
WARUM DEINE HAUT ES LIEBEN WIRD
Omdat het onmiddellijk opgenomen wordt en de weerstand tegen vocht en zweet het ook ideaal maken tijdens het sporten.
Deine Bewertung
Bewertung

Was sie über uns sagen

Haben Sie schon Produkte von Somatoline Cosmetic ausprobiert? Schreiben Sie Ihre erste Bewertung und teilen Sie sie mit uns!

Online einkaufen

Kaufen Sie Ihr Somatoline Cosmetic Produkt in einer der folgenden Online-Apotheken

Buy in store

Search for the nearest Somatoline Cosmetic retailer

Find shop