Correctie Striemen Schokserum SOS

Specifieke behandeling om recente en meer uitgesproken striemen te wijten aan de puberteit, gewichtsschommelingen en zwangerschappen zichtbaar te verminderen.
Bewertung:
Een schokbehandeling met 95% ingrediënten van natuurlijke oorsprong, specifiek geformuleerd om de recente striemen te verminderen, ook de meer uitgesproken striemen veroorzaakt door de puberteit, gewichtsschommelingen en zwangerschappen. De geconcentreerde formulering met Centella Asiatica, avocado- en amandelolie en extract van Astragalus heeft: • Een herstructurerende en reparerende schokwerking door het stimuleren van de synthese van de collageen- en elastinevezels • Een herstellende werking door het stimuleren van het syntheseproces van de elastinevezels om de recente striemen te verdoezelen, ook de meest uitgesproken • Tonifiërende werking, door de getekende huid weer compact te maken. De gel-textuur wordt snel opgenomen en zorgt voor een fluweelzachte huid. Ideaal ook tijdens de zwangerschap
Klinisch nachgewiesene Wirksamkeit
klinisch instrumentele test uitgevoerd onder dermatologisch toezicht op 20 vrijwilligers. Na 8 weken: • De striemen zijn verminderd (-40%) • De rode striemen zijn lichter geworden (-30%) KLINISCH BEWEZEN EFFICIËNTIE OOK TIJDENS DE ZWANGERSCHAP
In der Schwangerschaft getestet In der Schwangerschaft getestet
Gegen Dehnungsstreifen Gegen Dehnungsstreifen
Gel Gel
ANWENDUNGSHINWEISE​
Breng dagelijks of gedurende minstens 8 weken rechtstreeks op de te behandelen zones aan met de speciale applicator en masseer zacht langs de striemen tot volledige absorptie. Vermijd tijdens de borstvoeding de zone van de tepels en breng aan ver van de voedingen.
FÜR WEN DAS PRODUKT GEEIGNET IST
IDEAAL VOOR Wie een schokbehandeling zoekt voor de huid met uitgesproken striemen te wijten aan: - Zwangerschap - Borstvoeding - Belangrijke gewichtsschommelingen - Groei - Grote lichamelijke inspanning - Huidveroudering Getest tijdens de zwangerschap.
WARUM DEINE HAUT ES LIEBEN WIRD
Omdat het een formulering heeft op basis van natuurlijke ingrediënten, striemen corrigeert en een efficiëntie heeft tijdens de zwangerschap die klinisch aangetoond is.
Jetzt kaufen
Deine Bewertung
Bewertung

Was sie über uns sagen

Haben Sie schon Produkte von Somatoline Cosmetic ausprobiert? Schreiben Sie Ihre erste Bewertung und teilen Sie sie mit uns!

Online einkaufen

Kaufen Sie Ihr Somatoline Cosmetic Produkt in einer der folgenden Online-Apotheken

Buy in store

Search for the nearest Somatoline Cosmetic retailer

Find shop