ΑΝΔΡΑΣ Κοιλιακοί Top Definition

Αγωγή για τον άνδρα με τονωτική δράση, ειδική για τη μείωση του συσσωρευμένου τοπικού πάχους στην περιοχή των κοιλιακών. Ιδανικό κατά τη διάρκεια της φυσικής δραστηριότητας και της άσκησης.
Bewertung:
Κρυοτονικό τονωτικό gel που απορροφάται γρήγορα. Η σύνθεσή του περιέχει Εκχύλισμα Πράσινου Καφέ και Γκουαρανά, Καφεΐνη, Καρνιτίνη, Κρεατίνη, Μενθόλη και άλλα ειδικά δραστικά καλλυντικά συστατικά, τα οποία:
• Τονώνουν τους ιστούς του δέρματος
• Βοηθά στη μείωση του συσσωρευμένου επιφανειακού τοπικού πάχους, συμβάλλοντας στην ανάδειξη των μυών.
Όταν χρησιμοποιείται κατά τη διάρκεια της αθλητικής δραστηριότητας βελτιστοποιεί την αδυνατιστική δράση και την επίτευξη της γράμμωσης των κοιλιακών.

Σύνθεση:
• Δροσερή και ελαφριά υφή τζελ
• Αίσθηση ζέστης-κρύου
• Με πολυμερές ανθεκτικό στο νερό και τον ιδρώτα
• Ιδανικό κατά τη διάρκεια της άθλησης και της φυσικής δραστηριότητας
• Δερματολογικά ελεγμένο
• Κλινικά αποδεδειγμένη αποτελεσματικότητα
Klinisch nachgewiesene Wirksamkeit
Κλινική μέτρηση που πραγματοποιήθηκε σε 25 άνδρες ηλικίας μεταξύ 25 και 55 ετών, με ήπιου προς μέτριου βαθμού επιφανειακό τοπικό πάχος, συσσωρευμένο στην περιοχή της κοιλιάς και των γοφών, καταδεικνύει ότι η σωστή και συνεπής χρήση του προϊόντος: - δρα στο τοπικό πάχος για μια αδυνατιστική αποτελεσματικότητα σε 2 εβδομάδες* (αδυνατιστική δράση που καταδεικνύεται από μορφομετρική μέτρηση, στατιστικά σημαντική), - έχει αδυνατιστική δράση επιβεβαιωμένη από στατιστικά σημαντική μείωση του λιπώδους ιστού (μετρημένου μέσω υπερήχου και δερματοπτυχόμετρου), - βελτιώνει την τονικότητα και την ελαστικότητα του δέρματος χωρίς να προκαλεί χαλάρωση των περιοχών που αδυνατίζουν (επιβεβαιωμένο από μετρήσεις των εμβιομηχανικών ιδιοτήτων του δέρματος.)
Abdominal-Bereich Abdominal-Bereich
Gel Gel
Kryo-Effekt Kryo-Effekt
ANWENDUNGSHINWEISE​
Εφαρμόστε το προϊόν καθημερινά για τουλάχιστον δύο εβδομάδες στις προς αγωγή περιοχές, κάνοντας μασάζ με κυκλικές κινήσεις έως ότου απορροφηθεί πλήρως. Η χρήση κατά τη διάρκεια της αθλητικής δραστηριότητας βελτιστοποιεί τη δράση σμίλευσης και την τόνωση της γράμμωσης των κοιλιακών.
FÜR WEN DAS PRODUKT GEEIGNET IST
ΙΔΑΝΙΚΟ ΓΙΑ Όσους αναζητούν μια εντατική, εύκολη στη χρήση αγωγή αδυνατίσματος, ειδικά για την περιοχή των κοιλιακών. Κατάλληλο για όλους τους τύπους δέρματος.
WARUM DEINE HAUT ES LIEBEN WIRD
Γιατί απορροφάται γρήγορα ενώ παράλληλα η ανθεκτικότητά του στο νερό και τον ιδρώτα καθιστούν το προϊόν ιδανικό και κατά τη διάρκεια της αθλητικής δραστηριότητας.
Jetzt kaufen
Deine Bewertung
Bewertung

Was sie über uns sagen

Haben Sie schon Produkte von Somatoline Cosmetic ausprobiert? Schreiben Sie Ihre erste Bewertung und teilen Sie sie mit uns!

Online einkaufen

Kaufen Sie Ihr Somatoline Cosmetic Produkt in einer der folgenden Online-Apotheken

Buy in store

Search for the nearest Somatoline Cosmetic retailer

Find shop