ΑΝΔΡΑΣ Αδυνάτισμα Κοιλιά και Μέση Εντατικό

Ανδρική αγωγή αδυνατίσματος για την περιοχή της κοιλιάς και της μέσης, εύκολη στη χρήση, με αποτελέσματα σε μόλις 10 νύχτες.
Bewertung:
Jetzt kaufen
Κρέμα ελαφριάς υφής που εφαρμόζεται σε λίγα λεπτά με μασάζ και απορροφάται γρήγορα, χωρίς να αφήνει υπολείμματα στο δέρμα. Η σύνθεσή της περιέχει Θαλάσσια Φύκια, Καφεΐνη, Καρνιτίνη, Εκχύλισμα Πιπερόριζας (Ginger) και Γγκουαρανά, Ενεργοποιητή Θερμογένεσης και άλλα ειδικά δραστικά καλλυντικά συστατικά.
• Ευνοεί τη μείωση του συσσωρευμένου τοπικού πάχους, διευκολύνοντας τη διαδικασία της λιπόλυσης
• Ενεργοποιεί τη μικροκυκλοφορία του δέρματος, ενισχύοντας την αδυνατιστική δράση.
• Διεγείρει τον μεταβολισμό και την κατανάλωση του περιττού λίπους.
Αίσθηση ζέστης-κρύου. Κλινικά αποδεδειγμένη αποτελεσματικότητα
Klinisch nachgewiesene Wirksamkeit
Κλινική μέτρηση με όργανα, σε σύγκριση με εικονικό προϊόν (placebo) που διενεργήθηκε σε ανεξάρτητο εργαστήριο και πραγματοποιήθηκε σε 64 άνδρες (31 για το προϊόν και 33 για το placebo) με ήπιου προς μέτριου βαθμού επιφανειακό τοπικό πάχος, συσσωρευμένο στην περιφέρειας της μέσης και της κοιλιάς. Η συνεπής και σωστή χρήση σε συνδυασμό με το μασάζ κατά την εφαρμογή, κατέδειξαν ότι το προϊόν:
  • δρα στο συσσωρευμένο τοπικό πάχος
  • μειώνει την περιφέρεια της κοιλιάς*. Μέση τιμή μέτρησης που επιτεύχθηκε στο σύνολο 31 ανδρών: 2,1 cm μετά από 1 μήνα αγωγής.

*Το αδυνάτισμα συνίσταται σε καλλυντική δράση σμίλευσης κατά τη διάρκεια χρήσης του προϊόντος που δεν επιφέρει απώλεια βάρους.
Bauch und Abdomen Bauch und Abdomen
Creme Creme
Wärme-Effekt Wärme-Effekt
ANWENDUNGSHINWEISE​
Εφαρμόστε το προϊόν κάθε βράδυ στις προς αγωγή περιοχές, π.χ. κοιλιά και «σωσίβιο», για τουλάχιστον 10 νύχτες πριν τον ύπνο και συνεχίστε την αγωγή για ενισχυμένα αποτελέσματα. Συνιστάται να επαναλαμβάνετε την αγωγή περισσότερες φορές κατά τη διάρκεια του έτους. Αφού το εφαρμόσετε, κάντε μασάζ με κυκλικές κινήσεις έως ότου απορροφηθεί πλήρως.
FÜR WEN DAS PRODUKT GEEIGNET IST
ΙΔΑΝΙΚΟ ΓΙΑ Όσους αναζητούν μια εντατική, εύκολη στη χρήση αγωγή αδυνατίσματος, ειδικά για την περιοχή της κοιλιάς και της μέσης. Κατάλληλο για όλους τους τύπους δέρματος.
WARUM DEINE HAUT ES LIEBEN WIRD
Γιατί απορροφάται γρήγορα ενώ παράλληλα διεγείρει τον μεταβολισμό, ενεργοποιώντας τη μείωση του περιττού τοπικού πάχους.
Deine Bewertung
Bewertung

Was sie über uns sagen

Haben Sie schon Produkte von Somatoline Cosmetic ausprobiert? Schreiben Sie Ihre erste Bewertung und teilen Sie sie mit uns!

Online einkaufen

Kaufen Sie Ihr Somatoline Cosmetic Produkt in einer der folgenden Online-Apotheken

Buy in store

Search for the nearest Somatoline Cosmetic retailer

Find shop