Afslankende Crème 7 Nachten warm effect - 400 ml

Doeltreffende osmotische zilte formulering voor een ultra-intensieve afslankende behandeling met resultaten reeds na 7 nachten. Voedende crème-textuur.
Bewertung:
Jetzt kaufen
Ultra-intensieve behandeling die berust op de thermotherapie, voor een doeltreffende afslankende en drainerende werking reeds na 7 nachten, terwijl je slaapt. De osmotische zilte formulering bevat Volkoren Zout, rijk aan oligo-elementen, Witte Klei, Extract van Rode Alg en Shea boter, voor: • Een lipolytische activiteit, om de accumulatie van vetophopingen te verminderen • Het bevorderen van de afvoer van het overtollige vocht in de huid • Het bestrijden van de vorming van nieuwe vetophopingen • Het gladmaken en voeden van de huid, zodat die nog zachter wordt Smeuïge textuur.
Klinisch nachgewiesene Wirksamkeit
Klinische tests De efficiëntie van dit product is aangetoond met een klinisch instrumentele test vs placebo uitgevoerd op 112 vrouwen met oppervlakkige vetophopingen van lichte-matige graad, gelokaliseerd op de heupen, dijen en taille. KLINISCH BEWEZEN EFFICIËNTIE - Heupomtrek verminderd met 1,6 cm in 7 nachten* (totale gemiddelde waarde op 55 vrouwen). - Door de behandeling verder te zetten, neemt de afslankende efficiëntie toe, tot een verdubbeling na een maand. Totale gemiddelde waarde: 3,4 cm (gemeten op de heupen). * Cosmetische werking tijdens het gebruik die geen gewichtsverlies inhoudt.
Nacht Nacht
Creme Creme
Wärme-Effekt Wärme-Effekt
ANWENDUNGSHINWEISE​
Breng elke avond, gedurende minstens 7 nachten, voor het slapengaan, op de te behandelen zones aan (dijen, billen, heupen, buik). Voor nog betere resultaten, de behandeling gedurende 4 weken verderzetten. Gebruik het product op de zones die u wilt afslanken. 1. Breng de Crème 7 Nachten aan door zacht in te masseren van de knieën tot aan de heupen. 2. Concentreer u op de binnenzijde van de dijen door een huidplooi vast te nemen tussen de vingers en zo omhoog te gaan. 3. Hermodelleer de heupen met een massage naar boven toe. We raden meer cycli van de behandeling aan in de loop van het jaar, ook in combinatie of afgewisseld met andere lichaamsverzorgingen.
FÜR WEN DAS PRODUKT GEEIGNET IST
IDEAAL VOOR De huid met vetophopingen gelokaliseerd in de zone van de benen, dijen en billen, voor een afslankende en drainerende schokwerking en resultaten reeds na 7 nachten.
WARUM DEINE HAUT ES LIEBEN WIRD
Omdat het de gelokaliseerde vetophopingen vermindert, het vocht in de huid intens draineert en de huid gladder maakt met resultaten reeds na 7 nachten, met een aangenaam warm gevoel op de huid.
Deine Bewertung
Bewertung

Was sie über uns sagen

Haben Sie schon Produkte von Somatoline Cosmetic ausprobiert? Schreiben Sie Ihre erste Bewertung und teilen Sie sie mit uns!

Online einkaufen

Kaufen Sie Ihr Somatoline Cosmetic Produkt in einer der folgenden Online-Apotheken

Buy in store

Search for the nearest Somatoline Cosmetic retailer

Find shop