Αδυνάτισμα Κοιλιά και Γοφοί Cryogel

Ειδική αγωγή εμπνευσμένη από την καλλυντική κρυοθεραπεία για το αδυνάτισμα της περιφέρειας της μέσης και των γοφών.
Bewertung:
Πρωτοποριακή αγωγή αδυνατίσματος, εμπνευσμένη από την καλλυντική κρυοθεραπεία, ειδικά σχεδιαμένη για τη μείωση των αποθεμάτων λίπους στην περιοχή της κοιλιάς και των γοφών και την καταστολή της δράσης των λιποκυττάρων. Μειώνει την περιφέρεια της μέσης και των γοφών σε μόλις 2 εβδομάδες με μόνο μία εφαρμογή την ημέρα. Υφή τζελ με κρυοτονική και τονωτική δράση.
Klinisch nachgewiesene Wirksamkeit
ΚΛΙΝΙΚΕΣ ΔΟΚΙΜΕΣ
Επιστημονικά αποδεδειγμένη αποτελεσματικότητα μέσω κλινικής μέτρησης με όργανα (αρ. αναφοράς: E0120) διάρκειας 4 εβδομάδων, σε συσσωρευμένο τοπικό πάχος σε κοιλιά και γοφούς που πραγματοποιήθηκε σε 50 γυναίκες. Σημαντικά αποτελέσματα μετά από μόλις 2 εβδομάδες αγωγής.
ΚΛΙΝΙΚΑ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ
Μετά από 2 εβδομάδες αγωγής, η περιφέρεια των γοφών μειώθηκε κατά 2,1 cm και μετά από 4 εβδομάδες κατά 3,0 cm. Μέση τιμή μέτρησης που επιτεύχθηκε στο σύνολο 50 γυναικών
Bauch und Hüften Bauch und Hüften
Gel Gel
Kryo-Effekt Kryo-Effekt
ANWENDUNGSHINWEISE​
Εφαρμόστε το προϊόν Αδυνάτισμα Κοιλιά και Γοφοί Cryogel καθημερινά για τουλάχιστον 2 εβδομάδες.Για καλύτερο αδυνατιστικό αποτέλεσμα, συνεχίστε την αγωγή για 4 εβδομάδες. Χρησιμοποιήστε το προϊόν στην περιοχή της κοιλιάς και των γοφών. 1. Εφαρμόστε το προϊόν με κυκλικές κινήσεις από δεξιά προς αριστερά σε όλη την περιοχή της κοιλιάς. 2. Για την απαλλαγή από το συσσωρευμένο τοπικό πάχος, χρησιμοποιήστε την τεχνική pinching-rolling, δηλαδή το τσίμπημα του δέρματος, με κύλιση των δακτύλων από κάτω προς τα πάνω. Συνιστάται να επαναλαμβάνετε την αγωγή αρκετές φορές κατά τη διάρκεια του έτους, σε εναλλαγή ή και συνδυασμό με άλλες αγωγές σώματος.
FÜR WEN DAS PRODUKT GEEIGNET IST
ΙΔΑΝΙΚΟ ΓΙΑ Δέρμα με συσσωρευμένο τοπικό πάχος στην περιοχή της κοιλιάς και των γοφών.
WARUM DEINE HAUT ES LIEBEN WIRD
Γιατί εκμεταλλεύεται την καλλυντική κρυοθεραπεία, αφήνοντας την επιδερμίδα δροσερή και τονωμένη.
Jetzt kaufen
Deine Bewertung
Bewertung

Was sie über uns sagen

Haben Sie schon Produkte von Somatoline Cosmetic ausprobiert? Schreiben Sie Ihre erste Bewertung und teilen Sie sie mit uns!

Online einkaufen

Kaufen Sie Ihr Somatoline Cosmetic Produkt in einer der folgenden Online-Apotheken

Buy in store

Search for the nearest Somatoline Cosmetic retailer

Find shop