This is a demo store. No orders will be fulfilled.

Scrub Brown Sugar

Exfoliërende scrub die de huid nieuw leven inblaast en hydrateert. Intense peeling, balsamicoparfum.
Beoordeling:
Exfoliërende scrub op basis van rietsuiker voor een peeling van de opperhuid, bedoeld om de dode huidcellen en onzuiverheden te verwijderen. De formulering met gekruid parfum revitaliseert en verheldert de huid, en helpt de oppervlakkige microbloedsomloop te stimuleren. Dankzij de aanwezigheid van verzachtende plantaardige oliën, garandeert Scrub Brown Sugar ook een bijzondere voeding van de huidweefsels. 100% ingrediënten van natuurlijke oorsprong. Ook getest op de gevoelige huid. ZONDER SILICONEN, PARABENEN, PARAFFINE, VASELINE, MINERALE OLIEN, LANOLINE EN DERIVATEN, ALCOHOL, BHT, SYNTHETISCH PARFUM, INGREDIENTEN VAN DIERLIJKE OORSPRONG, GGO.
Klinisch bewezen werkzaamheid
De efficiëntie van dit product is aangetoond met een klinisch instrumentele test uitgevoerd op 30 vrouwen met een droge, gevoelige huid. Resultaten reeds na de eerste aanbrenging zichtbaar. KLINISCH BEWEZEN EFFICIËNTIE - Vermindert het microreliëf van de huid met 14%, zodat het gladder en zachter wordt. - 60% meer hydratatie.
2x week 2x week
Bifasische zoutoplossing Bifasische zoutoplossing
GEBRUIKSAANWIJZING
Breng aan op de natte huid en masseer met cirkelvormige bewegingen. Spoel met water zonder zeep. Gebruik de scrub als laatste behandeling vooraleer uit de douche te komen. Breng vervolgens uw lichaamsverzorging Somatoline SkinExpert aan. We raden een regelmatig gebruik van 1 of 2 keer per week aan. Ook aangewezen voor de gevoelige huid.
Comprar ahora
Uw beoordeling
Beoordeling

wat ze over ons zeggen

Heeft u de producten van Somatoline Cosmetic al geprobeerd? Schrijf je eerste review en deel deze met ons!

Comprar Online

Compra tu producto Somatoline Cosmetic en una de las siguientes parafarmacias online

Comprar en tienda

Encuentra el punto de venta más cercano

ENCUENTRA LA FARMACIA