This is a demo store. No orders will be fulfilled.

Preventie Striemen Versoepelende Crème

Specifieke behandeling om striemen te voorkomen en de huid te versoepelen.
Beoordeling:
Een behandeling met versoepelende werking met 86% ingrediënten van natuurlijke oorsprong, specifiek geformuleerd om het verschijnen van de striemen veroorzaakt door de puberteit, gewichtsschommelingen en zwangerschappen te voorkomen. De formulering is verrijkt met Vitamine E, Jojobaolie, Extract van Sophora Japonica en Spiruline: • antioxiderende en beschermende werking op het elastine en de huidweefsels • herstellende werking, door het syntheseproces van de elastinevezels te stimuleren • verbetering van de elasticiteit en compactheid van de huid, • voeding van de huid. De textuur in zachte crème zorgt voor een fluweelzachte en gehydrateerde huid. Ideaal ook tijdens de zwangerschap
Klinisch bewezen werkzaamheid
Klinische test Klinisch instrumentele test uitgevoerd onder dermatologisch toezicht op 2 groepen vrijwilligers: 15 vrouwen in de laatste maanden van hun zwangerschap en 15 vrijwilligers met recent gevormde striemen. KLINISCH BEWEZEN EFFICIËNTIE OOK TIJDENS DE ZWANGERSCHAP Na 8 weken behandeling, maakt het product: • de huid soepeler: + 44% bij zwangere vrouwen, + 35% bij personen die een dieet volgen of sporten. • het uitzicht van de striemen beter: + 43% bij zwangere vrouwen, + 34% bij personen die een dieet volgen of sporten.
Getest tijdens zwangerschap  Getest tijdens zwangerschap
Antistriemen Antistriemen
Crème Crème
GEBRUIKSAANWIJZING
Breng dagelijks of gedurende minstens 8 weken rechtstreeks op de te behandelen zones aan met de speciale applicator en masseer zacht langs de striemen tot volledige absorptie. Vermijd tijdens de borstvoeding de zone van de tepels en breng aan ver van de voedingen. OOK TIJDENS DE ZWANGERSCHAP DERMATOLOGISCH GETEST
VOOR WIE IS HET GESCHIKT
IDEAAL VOOR De huid met gelokaliseerde recente striemen, of als veelzijdige preventieve behandeling: - Zwangerschap - Borstvoeding - Belangrijke gewichtsschommelingen - Groei - Grote lichamelijke inspanning - Huidveroudering Getest tijdens de zwangerschap.
WAAROM JE HUID HET OP PRIJS STELT
Omdat het een formulering heeft op basis van natuurlijke ingrediënten, beschermt de huid en heeft een efficiëntie tijdens de zwangerschap die klinisch aangetoond is.
Comprar ahora
Uw beoordeling
Beoordeling

wat ze over ons zeggen

Heeft u de producten van Somatoline Cosmetic al geprobeerd? Schrijf je eerste review en deel deze met ons!

Comprar Online

Compra tu producto Somatoline Cosmetic en una de las siguientes parafarmacias online

Comprar en tienda

Encuentra el punto de venta más cercano

ENCUENTRA LA FARMACIA