This is a demo store. No orders will be fulfilled.

MAN Buikspieren Top Definition

Specifieke verstevigende behandeling om vetophopingen in de buikzone te verminderen. Ideaal tijdens het sporten.
Beoordeling:
Gel met koud effect, tonifiërend, wordt snel opgenomen. De formulering bevat Extract van Groene Koffie en Guarana, Cafeïne, Carnitine, Creatine, Menthol en andere specifieke cosmetische stoffen die: • De huidweefsels verstevigen; • De vermindering van de opslag van oppervlakkige vetten bevorderen door de spierweefsels te stimuleren. Indien gebruikt tijdens het sporten, optimaliseert het de afslankende werking en herdefinitie van de buikspieren. Formule: • Frisse en lichte gel-textuur • Effect warm-koud • Met polymeer bestand tegen water en zweet • Ideaal tijdens het sporten en lichamelijke inspanningen • Dermatologisch getest • Klinisch BEWEZEN efficiëntie
Klinisch bewezen werkzaamheid
Het single blind onderzoek uitgevoerd op 25 mannen tussen 25 en 55 jaar met vetophopingen van lichte-matige graad gelokaliseerd in de zone van de buik en heupen, toont aan dat het correct en constant gebruik van het product: - inwerkt op het gelokaliseerd vet voor een afslankende efficiëntie in 2 weken* (afslankende werking aangetoond met morfometrische metingen, statistisch betekenisvol); - bevestigde afslankende werking van het panniculus adiposus (gemeten met echografie en plooimeting); - verbeterde tonus en elasticiteit van de huid, zonder slappe huid in de afgeslankte zones (bevestigd door de beoordelingen van de biomechanische eigenschappen van de huid)
Buikspieren Buikspieren
Gel Gel
Koel-fris effect Koel-fris effect
GEBRUIKSAANWIJZING
Breng gedurende minstens twee weken dagelijks aan op de te behandelen zone en masseer met cirkelvormige bewegingen tot het product volledig geabsorbeerd is. Het gebruik tijdens het sporten optimaliseert de hermodellerende werking en de herdefinitie van de buikspieren.
VOOR WIE IS HET GESCHIKT
IDEAAL VOOR Wie een specifieke intensieve afslankende behandeling zoekt voor de buikzone, makkelijk te gebruiken. Geschikt voor alle huidtypes.
WAAROM JE HUID HET OP PRIJS STELT
Omdat het onmiddellijk opgenomen wordt en de weerstand tegen vocht en zweet het ook ideaal maken tijdens het sporten.
Comprar ahora
Uw beoordeling
Beoordeling

wat ze over ons zeggen

Heeft u de producten van Somatoline Cosmetic al geprobeerd? Schrijf je eerste review en deel deze met ons!

Comprar Online

Compra tu producto Somatoline Cosmetic en una de las siguientes parafarmacias online

Comprar en tienda

Encuentra el punto de venta más cercano

ENCUENTRA LA FARMACIA