This is a demo store. No orders will be fulfilled.

MAN Buik Intensief

Afslankende behandeling voor de man, makkelijk te gebruiken, gericht op de zone van de buik, geeft resultaten reeds na 10 nachten.
Beoordeling:
Crème met lichte textuur die in enkele minuten aangebracht, ingemasseerd en snel opgenomen wordt, zonder een vettige huid achter te laten. De formulering bevat Zeealgen, Cafeïne, Carnitine, Extract van Gember en Guarana, Activator van de Thermogenesis en andere specifieke cosmetische actieve stoffen. • Bevordert de vermindering van de vetophopingen door de lipolytische processen te bevorderen • Activeert de vasomotorische gymnastiek door de afslankende werking te bevorderen • Stimuleert het metabolisme en spoort aan tot het verbruik van het overtollige vet Effect warm-koud. Klinisch BEWEZEN efficiëntie.
Klinisch bewezen werkzaamheid
Dubbel blind instrumentele klinische test vs placebo in een onafhankelijke instelling uitgevoerd op 64 vrijwilligers (31 voor het product en 33 voor de placebo) met gelokaliseerde oppervlakkige vetophopingen van lichte-matige graad, ter hoogte van de taille en buik. Dankzij een constant en correct gebruik en massage tijdens het aanbrengen: - inwerking op de gelokaliseerde vetophopingen - vermindering van de omtrek van de buikzone*; algemene gemiddelde waarden: 2,1 cm na 1 maand behandeling *Cosmetische werking tijdens het gebruik dat geen gewichtsverlies inhoudt
Buik	Buik
Crème Crème
Warm effect Warm effect
GEBRUIKSAANWIJZING
Breng elke avond aan op de te behandelen zones, vb. de buik en heuprolletjes, gedurende minstens 10 nachten voor het slapengaan en zet de behandeling verder voor nog betere resultaten. We raden meer cycli van de behandeling aan in de loop van het jaar. Eens aangebracht, masseer met cirkelvormige bewegingen tot het product volledig geabsorbeerd is.
VOOR WIE IS HET GESCHIKT
IDEAAL VOOR Wie een specifieke intensieve afslankende behandeling zoekt voor de buikzone, makkelijk te gebruiken. Geschikt voor alle huidtypes.
WAAROM JE HUID HET OP PRIJS STELT
Omdat het onmiddellijk opgenomen wordt en het metabolisme stimuleert, door het overtollige vet in de zone te elimineren
Comprar ahora
Uw beoordeling
Beoordeling

wat ze over ons zeggen

Heeft u de producten van Somatoline Cosmetic al geprobeerd? Schrijf je eerste review en deel deze met ons!

Comprar Online

Compra tu producto Somatoline Cosmetic en una de las siguientes parafarmacias online

Comprar en tienda

Encuentra el punto de venta más cercano

ENCUENTRA LA FARMACIA