This is a demo store. No orders will be fulfilled.

Drainerende windels Reducerende schokwerking

De drainerende efficiëntie van Somatoline Cosmetic put inspiratie uit de bandage van de schoonheidsinstituten, met een maximale zoutconcentratie
Beoordeling:
Een innovatieve professionele behandeling met schokwerking die het osmotisch proces benut om intens te draineren en een reducerende werking te bevorderen al van bij de eerste aanbrenging. We hebben deze efficiëntie te danken aan een kostbare zoutmix met intensieve osmotische werking: Volkorenzout, rijk aan essentiële oligo-elementen en Magnesiumsulfaat, aangebracht in de vorm van kompressen om het vocht in de weefsels af te drijven en zo de eliminatie van de toxines te bevorderen en de heractivering van de microbloedsomloop van de huid te stimuleren. Bevat verder Plantaardige Aescine, Cafeïne en andere cosmetische actieve stoffen die: • De drainage bevorderen en de omtrek van de behandelde zones verminderen • De microbloedsomloop van de huid verbeteren • De weefsels verzwaard door vochtretentie verlichten • De heractivering van de fysiologische lipolytische processen stimuleren. Verrijkt met Berkolie, met verstevigende werking, die zorgt voor een zijdezachte en gladde huid.
Klinisch bewezen werkzaamheid
KLINISCH BEWEZEN EFFICIËNTIE Klinisch instrumentele test uitgevoerd op 30 vrouwen met vochtretentie gelokaliseerd op de dijen, benen en enkels en gezwollen benen, na een behandeling van 50 minuten: • Verminderde omtrek van de dijen (-1,3cm), knieën (-1,4cm) en enkels (-1,2cm) • Uitzicht van de sinaasappelhuid verbeterd met 43% • Drainage van het vocht in de zone van de enkels en knieën bevorderd • De huid ziet er gehydrateerd en stevig uit (Klinische en dermatologische beoordeling) Instrumentele beoordeling bewezen bij 100% van de geteste personen
Benen	Benen
1x week 1x week
Verbanden-comfort Verbanden-comfort
GEBRUIKSAANWIJZING
1) Rol de doordrenkte windels rond het been vertrekkend van de enkel en overlap de delen ongeveer 1 cm. Span niet te strak aan. Eens aan de knie gekomen, het been strekken en het verband verder wikkelen tot aan de liesstreek. 2) Bevestig het uiteinde van het verband onder de laatste omwikkeling. 3) Trek de broek aan en zet hem vast met een knoop. 4) Ontspan en laat minstens 50 minuten inwerken. 5) Verwijder de windels en masseer het eventueel residu met bewegingen van onder naar boven toe om het effect van de behandeling te versterken. DE WINDELS ZIJN WASBAAR EN HERBRUIKBAAR MET HUN REFILL. BEWAAR DE VERPAKKING ZOALS AANGEGEVEN. VOORBEREIDING OP HET VOLGENDE GEBRUIK Spoel de hersluitbare verpakking grondig en waak erover dat die goed droog is. Was de windels met de hand met lauw water en een neutrale zeep. Laat de windels volledig drogen, rol ze op en doe ze weer in hun verpakking voor het volgende gebruik. Gebruik de Refill Drainerende windels voor de volgende behandelingen.
VOOR WIE IS HET GESCHIKT
IDEAAL VOOR De huid met vetophopingen gelokaliseerd in de zone van de benen, dijen en billen, voor een drainerende schokwerking.
WAAROM JE HUID HET OP PRIJS STELT
Omdat de resultaten al bij de eerste aanbrenging zichtbaar zijn en zorgen voor een zachte en aangename geparfumeerde huid. Dankzij de praktische stof passen de windels zich makkelijk aan de te behandelen zones aan, om een aangenaam samendrukkend gevoel uit te oefenen dat bijdraagt tot de microbloedsomloop van de huid en een efficiëntere drainerende werking. De broek aangetrokken bovenop het verband zorgt voor een “saunaeffect” dat het cosmetisch effect verbetert voor gehermodelleerde en lichtere benen.
Comprar ahora
Uw beoordeling
Beoordeling

wat ze over ons zeggen

Heeft u de producten van Somatoline Cosmetic al geprobeerd? Schrijf je eerste review en deel deze met ons!

Comprar Online

Compra tu producto Somatoline Cosmetic en una de las siguientes parafarmacias online

Comprar en tienda

Encuentra el punto de venta más cercano

ENCUENTRA LA FARMACIA