This is a demo store. No orders will be fulfilled.

Correctie Striemen Schokserum SOS

Specifieke behandeling om recente en meer uitgesproken striemen te wijten aan de puberteit, gewichtsschommelingen en zwangerschappen zichtbaar te verminderen.
Koop nu
Een schokbehandeling met 95% ingrediënten van natuurlijke oorsprong, specifiek geformuleerd om de recente striemen te verminderen, ook de meer uitgesproken striemen veroorzaakt door de puberteit, gewichtsschommelingen en zwangerschappen. De geconcentreerde formulering met Centella Asiatica, avocado- en amandelolie en extract van Astragalus heeft: • Een herstructurerende en reparerende schokwerking door het stimuleren van de synthese van de collageen- en elastinevezels • Een herstellende werking door het stimuleren van het syntheseproces van de elastinevezels om de recente striemen te verdoezelen, ook de meest uitgesproken • Tonifiërende werking, door de getekende huid weer compact te maken. De gel-textuur wordt snel opgenomen en zorgt voor een fluweelzachte huid. Ideaal ook tijdens de zwangerschap
Klinisch bewezen werkzaamheid
klinisch instrumentele test uitgevoerd onder dermatologisch toezicht op 20 vrijwilligers. Na 8 weken: • De striemen zijn verminderd (-40%) • De rode striemen zijn lichter geworden (-30%) KLINISCH BEWEZEN EFFICIËNTIE OOK TIJDENS DE ZWANGERSCHAP
GEBRUIKSAANWIJZING
Breng dagelijks of gedurende minstens 8 weken rechtstreeks op de te behandelen zones aan met de speciale applicator en masseer zacht langs de striemen tot volledige absorptie. Vermijd tijdens de borstvoeding de zone van de tepels en breng aan ver van de voedingen.
VOOR WIE IS HET GESCHIKT
IDEAAL VOOR Wie een schokbehandeling zoekt voor de huid met uitgesproken striemen te wijten aan: - Zwangerschap - Borstvoeding - Belangrijke gewichtsschommelingen - Groei - Grote lichamelijke inspanning - Huidveroudering Getest tijdens de zwangerschap.
WAAROM JE HUID HET OP PRIJS STELT
Omdat het een formulering heeft op basis van natuurlijke ingrediënten
Have a specific question?

Koop online

Koop uw Somatoline Cosmetic-product in een van de volgende online apotheken

Koop in de winkel

Zoek naar de dichtstbijzijnde Somatoline Cosmetic-dealer

Vind winkel