This is a demo store. No orders will be fulfilled.

Bikini-time: stevige billen

Bikini-time: stevige billen

Fitness (NL)
28/04/2022
Reading time: 5 min

Met de zomer in aantocht willen we graag perfecte billen. De Hermodellerende Behandeling Billen en het advies van de experts zijn enorm nuttig om gezondheid en uitstraling te combineren Het streven naar de perfecte bips.

De schoonheidsnorm van wat we beschrijven als de “perfecte billen” is in de loop van de jaren enorm veranderd, net zoals wij veranderd zijn. In de oudheid was de bips lekker rond, hoewel gebeeldhouwd in marmer (zoals die van de Venus van Milo). Met verloop van tijd is de “referentie” die van de Braziliaanse vrouwen geworden, hoog en zwevend, of de stevige maar mindere mollige kont van de modellen op de catwalk.

Topmodel

of op zijn Braziliaans. Een hoge en stevige kont is het streefdoel van vele vrouwen, vooral met de zomer in aantocht, wanneer shorts en bikini de billen in de kijker zetten.


Hoe de billen verstevigen?

Om bepaalde resultaten te bereiken, raden de experts aan drie elementen te combineren: een gezonde en evenwichtige voeding, aërobe lichaamsbeweging en, vooral, een reeks van oefeningen gericht op de billen. Hier is volharding erg belangrijk, en we spreken over drie tot vier keer per week met oefeningen zoals squat en lunges (vrije oefeningen) en training met gewichten zoals halters, enkelbanden of handlebars. Oefeningen voor de billen die, correct uitgevoerd door de belasting geleidelijk aan op te voeren, met verloop van tijd perfecte billen als resultaat opleveren. In vorm voor de zomer (en niet alleen) ook door teamsport te beoefenen, vooral volleyball.

Stevige billen, wat te eten

Het spierweefsel verstevigen betekent in het dagelijks eetpatroon de juiste hoeveelheid proteïnen invoeren. Om vol te tanken met "gezonde" aminozuren moet men veel vette vis eten – die kostbare Omega 3 bevat, essentiële vetzuren die in staat zijn onze huid te verbeteren – en weinig vlees, waarbij de voorkeur uitgaat naar wit vlees. Evenwicht voor alles, zonder "doe-het-zelf" diëten te volgen. Het risico bestaat immers veel kilo's kwijt te raken en een "platte" kont te krijgen, het tegenovergestelde dus van een stevige kont. En daar gaat onze bikinitest.

Het geheim is er tijdig bij zijn

Lichaamsbeweging en eetpatroon om de billen te verstevigen: helaas is dit niet voldoende. Men moet er een Hermodellerende Behandeling Billen  bijnemen om te verstevigen en te tonifiëren. Men kan kiezen voor een gel die snel geabsorbeerd wordt en zorgt voor een onmiddellijk liftingeffect en een gladde huid meteen na het aanbrengen.

Perfecte billen

Elke vrouw, ook de meest bewonderde internationale ster, kan te maken krijgen met probleempjes van stevigheid en slappe huid ter hoogte van de billen. De Hermodellerende Behandeling Billen van Somatoline Cosmetic is de ideale oplossing voor elke vrouw die een dieet volgt en de resultaten van haar lichaamsbeweging een boost wilt geven. Om de billen te verstevigen en het huidweefsel stevigheid te verlenen, voor een compacte huid.

De billen, vreugde en pijn

Elke vrouw weet het maar al te goed: vreugde wanneer ze er goed en stevig uitzien, pijn wanneer ze plat en slap zijn. De billen kunnen ons zelfvertrouwen op de proef stellen, met als gevolg dat heel wat vrouwen een beroep doen op "last minute" behandelingen. Instrumentele klinische onderzoeken hebben aangetoond dat de continue aanbrenging van de Hermodellerende Behandeling Billen de billen zichtbaar verstevigt in 4 weken; maar – ça va sans dire – het recept voor perfecte billen berust op 3 simpele ingrediënten: oefeningen om de billen te verstevigen, een gezond eetpatroon en het regelmatig aanbrengen van een hermodellerende en afslankende crème.