This is a demo store. No orders will be fulfilled.

Anti-Cellulite Modder Masker

Intensieve behandeling tegen cellulite. Cellulite is een verandering van het huidweefsel die zich uit in vetknobbels, sinaasappelhuid en het vasthouden van water. Een complete routine is essentieel om het efficiënt te bestrijden.
Koop nu
ANTI-CELLULITE - Modder masker is de ideale aanvullende verzorging omdat het een film op de huid vormt die de penetratie van de actieve bestanddelen verbetert.
De nieuwe textuur met FRIS EFFECT combineert het plezier van een masker met de doeltreffendheid van een modder: het is gemakkelijk aan te brengen, loopt niet uit, vereist geen transparante film en de inwerktijd bedraagt slechts 20 minuten.
Het bevat zwarte klei, escine, paardenbloemextract en andere specifieke cosmetische werkstoffen die overtollig huidvocht afvoeren, de microcirculatie activeren en de huid gladder en egaler maken.
GEBRUIKSAANWIJZING
Gebruiksgebieden: verspreid over de benen, te beginnen bij de enkel en naar boven werkend tot aan de billen. Een royale laag aanbrengen op de te behandelen zones en ongeveer 20-30 minuten laten inwerken. Spoel grondig af met water en masseer zachtjes in. Het wordt aanbevolen om het in combinatie met Somatoline Cosmetic anti-cellulite verzorging te gebruiken om de routine te voltooien. Regelmatig gebruik wordt aanbevolen.
VOOR WIE IS HET GESCHIKT
Ideaal voor de huid met cellulite op de benen.
WAAROM JE HUID HET OP PRIJS STELT
Want het heeft de efficiëntie van een professioneel huidverzorgingsproduct en maakt de huid zacht en glad.
Have a specific question?

Koop online

Koop uw Somatoline Cosmetic-product in een van de volgende online apotheken

Koop in de winkel

Zoek naar de dichtstbijzijnde Somatoline Cosmetic-dealer

Vind winkel