This is a demo store. No orders will be fulfilled.

Afslankende Crèmegel 7 Nachten Natural Gevoelige Huid - 400 ml

Doeltreffende osmotische zilte formulering voor een ultra-intensieve afslankende behandeling met resultaten reeds na 7 nachten. Ideaal voor de gevoelige huid.
Beoordeling:
Ultra-intensieve behandeling met hoge tolereerbaarheid. 95% ingrediënten van natuurlijke oorsprong met doeltreffende afslankende en drainerende werking reeds na 7 nachten, terwijl je slaapt. De osmotische zilte formulering bevat Volkoren Zout, rijk aan oligo-elementen, Extract van Berk en Artemisia Marittima, voor: • Een lipolytische activiteit, om de accumulatie van vetophopingen te verminderen; • Het bevorderen van de afvoer van het overmatige vocht in de huid • Het bestrijden van de vorming van nieuwe vetophopingen • Het gladmaken en voeden van de huid, zodat die nog zachter wordt Lichte textuur in crèmegel.
Klinisch bewezen werkzaamheid
Klinische tests De efficiëntie van dit product is aangetoond met een klinisch instrumentele test vs placebo uitgevoerd op 102 vrouwen met oppervlakkige vetophopingen van lichte-matige graad, gelokaliseerd op de heupen, dijen en taille. Betekenisvolle resultaten reeds na 7 dagen behandeling en maximale resultaten na 4 weken. KLINISCH BEWEZEN EFFICIËNTIE - Werkt in op de gelokaliseerde vetophopingen en het overtollige vocht met de eerste afslankende resultaten aangetoond na 7 nachten; - Door de behandeling verder te zetten, neemt de afslankende efficiëntie toe, tot een verdubbeling na een maand.
Notte Notte
Gevoelige huid Gevoelige huid
Gel-crème Gel-crème
GEBRUIKSAANWIJZING
Breng elke avond aan voor het slapengaan gedurende minstens 7 nachten op de te behandelen zones (dijen, billen, heupen, buik). Voor nog betere resultaten, de behandeling gedurende 4 weken verderzetten. Gebruik het product op de zones die u wilt afslanken. 1. Breng de Crème 7 Nachten Crème aan door zacht in te masseren van de knieën tot aan de heupen. 2. Concentreer u op de binnenzijde van de dijen door een huidplooi vast te nemen tussen de vingers en zo omhoog te gaan. 3. Hermodelleer de heupen met een massage naar boven toe We raden meer cycli van de behandeling aan in de loop van het jaar, ook in combinatie met of afgewisseld met andere lichaamsverzorgingen.
VOOR WIE IS HET GESCHIKT
IDEAAL VOOR De huid met vetophopingen gelokaliseerd in de zone van de benen, dijen en billen, voor een afslankende en drainerende schokwerking en resultaten na reeds 7 nachten. Bestudeerd voor de gevoelige huid.
WAAROM JE HUID HET OP PRIJS STELT
Omdat het de gelokaliseerde vetophopingen vermindert, het vocht in de huid intens afvoert en de huid gladder maakt met resultaten na slechts 7 nachten.
Comprar ahora
Uw beoordeling
Beoordeling

wat ze over ons zeggen

Heeft u de producten van Somatoline Cosmetic al geprobeerd? Schrijf je eerste review en deel deze met ons!

Comprar Online

Compra tu producto Somatoline Cosmetic en una de las siguientes parafarmacias online

Comprar en tienda

Encuentra el punto de venta más cercano

ENCUENTRA LA FARMACIA