Κρέμα κατά της Κυτταρίτιδας Θερμικής δράσης

Εντατική αγωγή κατά της κυτταρίτιδας. Η κυτταρίτιδα αποτελεί μια αλλοίωση του ιστού της επιδερμίδας που εκδηλώνεται με οζίδια λίπους, δέρμα με όψη φλοιού πορτοκαλιού και κατακράτηση υγρών. Μια πλήρης ρουτίνα εντατικής περιποίησης είναι ζωτικής σημασίας για την αποτελεσματική καταπολέμηση αυτής.
Évaluation:
Acheter
Η Somatoline Cosmetic Κρέμα κατά της Κυτταρίτιδας με θερμική δράση είναι μια αγωγή ειδικά σχεδιασμένη για την καταπολέμηση όλων των σημαδιών της κυτταρίτιδας. Η θερμική σύνθεση της κρέμας, που αφήνει μία ευχάριστη αίσθηση ζέστης στην επιδερμίδα, είναι εμπλουτισμένη με ειδικά δραστικά συστατικά, όπως 5% καφεΐνη , εκχύλισμα τζίντζερ και εσκίνη που επανενεργοποιούν τη μικροκυκλοφορία και δρουν δραστικά κατά της κυτταρίτιδας. Απορροφάται εύκολα.
Efficacité cliniquement prouvée

Κλινικές δοκιμές
Κλινική μέτρηση με όργανα σε σύγκριση με εικονικό προϊόν (placebo) που πραγματοποιήθηκε σε 37 γυναίκες με κυτταρίτιδα.

ΚΛΙΝΙΚΑ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ
Μετά από 15 ημέρες αγωγής:

  • Μειώνει την εμφάνιση των οζιδίων της κυτταρίτιδας κατά 21% (μέση τιμή, αξιολόγηση της βελτίωσης της όψης της κυτταρίτιδας)
  • Λειαίνει την επιδερμίδα κατά 23% (μέση τιμή, αξιολόγηση της βελτίωσης της όψης της επιδερμίδας).
Τα αποτελέσματα μπορεί να διπλασιαστούν μετά από 4 εβδομάδες εντατικής αγωγής.
Corps	Corps
Effet chaud Effet chaud
COMMENT L'UTILISER
Προς αγωγή περιοχές: Απλώστε την κρέμα στους μηρούς και κάντε μασάζ ωθώντας το δέρμα απαλά προς τα πάνω έως ότου απορροφηθεί εντελώς η κρέμα. Εφαρμόστε καθημερινά για τουλάχιστον 15 ημέρες. Για ακόμα καλύτερα αποτελέσματα, συνεχίστε την αγωγή έως 4 εβδομάδες.
POUR QUI
ΙΔΑΝΙΚΟ ΓΙΑ Επιδερμίδα που εμφανίζει κυτταρίτιδα στην περιοχή των ποδιών, μηρών και γλουτών, δέρμα με όψη φλοιού πορτοκαλιού ή με κατακράτηση υγρών. Είναι κατάλληλο για όλους τους τύπους επιδερμίδας, ακόμα και για τους πιο ευαίσθητους.
POURQUOI VOTRE PEAU VA L'ADORER
Γιατί μειώνει την κυτταρίτιδα χάρη στην εντατική του δράση κατά της όψης "φλοιού πορτοκαλιού" χαρίζοντας ταυτόχρονα μια ευχάριστη αίσθηση ζέστης στην επιδερμίδα.
Votre note
Évaluation

Votre avis compte

Avez-vous déjà essayé les produits Somatoline Cosmetic ? Écrivez votre premier avis et partagez-le avec nous !

Acheter maintenant

Acheter votre produit Somatoline Cosmetic dans une des pharmacies en ligne suivantes

Trouver un point de vente

Rechercher la pharmacie la plus proche

TROUVER UN POINT DE VENTE