Αδυνάτισμα Κοιλιά και Γοφοί Cryogel

Ειδική αγωγή εμπνευσμένη από την καλλυντική κρυοθεραπεία για το αδυνάτισμα της περιφέρειας της μέσης και των γοφών.
Évaluation:
Acheter
Πρωτοποριακή αγωγή αδυνατίσματος, εμπνευσμένη από την καλλυντική κρυοθεραπεία, ειδικά σχεδιαμένη για τη μείωση των αποθεμάτων λίπους στην περιοχή της κοιλιάς και των γοφών και την καταστολή της δράσης των λιποκυττάρων. Μειώνει την περιφέρεια της μέσης και των γοφών σε μόλις 2 εβδομάδες με μόνο μία εφαρμογή την ημέρα. Υφή τζελ με κρυοτονική και τονωτική δράση.
Efficacité cliniquement prouvée
ΚΛΙΝΙΚΕΣ ΔΟΚΙΜΕΣ
Επιστημονικά αποδεδειγμένη αποτελεσματικότητα μέσω κλινικής μέτρησης με όργανα (αρ. αναφοράς: E0120) διάρκειας 4 εβδομάδων, σε συσσωρευμένο τοπικό πάχος σε κοιλιά και γοφούς που πραγματοποιήθηκε σε 50 γυναίκες. Σημαντικά αποτελέσματα μετά από μόλις 2 εβδομάδες αγωγής.
ΚΛΙΝΙΚΑ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ
Μετά από 2 εβδομάδες αγωγής, η περιφέρεια των γοφών μειώθηκε κατά 2,1 cm και μετά από 4 εβδομάδες κατά 3,0 cm. Μέση τιμή μέτρησης που επιτεύχθηκε στο σύνολο 50 γυναικών
Ventre-hanches	Ventre-hanches
Gel Gel
Effet frais Effet frais
COMMENT L'UTILISER
Εφαρμόστε το προϊόν Αδυνάτισμα Κοιλιά και Γοφοί Cryogel καθημερινά για τουλάχιστον 2 εβδομάδες.Για καλύτερο αδυνατιστικό αποτέλεσμα, συνεχίστε την αγωγή για 4 εβδομάδες. Χρησιμοποιήστε το προϊόν στην περιοχή της κοιλιάς και των γοφών. 1. Εφαρμόστε το προϊόν με κυκλικές κινήσεις από δεξιά προς αριστερά σε όλη την περιοχή της κοιλιάς. 2. Για την απαλλαγή από το συσσωρευμένο τοπικό πάχος, χρησιμοποιήστε την τεχνική pinching-rolling, δηλαδή το τσίμπημα του δέρματος, με κύλιση των δακτύλων από κάτω προς τα πάνω. Συνιστάται να επαναλαμβάνετε την αγωγή αρκετές φορές κατά τη διάρκεια του έτους, σε εναλλαγή ή και συνδυασμό με άλλες αγωγές σώματος.
POUR QUI
ΙΔΑΝΙΚΟ ΓΙΑ Δέρμα με συσσωρευμένο τοπικό πάχος στην περιοχή της κοιλιάς και των γοφών.
POURQUOI VOTRE PEAU VA L'ADORER
Γιατί εκμεταλλεύεται την καλλυντική κρυοθεραπεία, αφήνοντας την επιδερμίδα δροσερή και τονωμένη.
Votre note
Évaluation

Votre avis compte

Avez-vous déjà essayé les produits Somatoline Cosmetic ? Écrivez votre premier avis et partagez-le avec nous !

Acheter maintenant

Acheter votre produit Somatoline Cosmetic dans une des pharmacies en ligne suivantes

Trouver un point de vente

Rechercher la pharmacie la plus proche

TROUVER UN POINT DE VENTE